Ecommerce Europe

Ecommerce Europe er en organisation for europæisk e-handel, hvis opgave er at fremme e-handlens interesser og indflydelse i Europa som fortaler for branchen, gennem kommunikation og networking.


Ecommerce Europe
 blev stiftet i februar 2012 af FDIH i samarbejde med e-handelsorganisationer fra Sverige, Norge, Belgien, Italien, Holland og Frankrig for at sikre, at europæiske netbutikkers stemmer bliver hørt på europæisk plan, og der sker en koordinering af meldinger både i forhold til EU og nationale lovgivere.

Ecommerce Europes medlemsskare omfatter primært nationale e-handelsorganisationer, ligesom e-handelsvirksomheder med virksomhed i flere lande kan blive medlemmer. Førende leverandører til e-handelsbranchen kan blive samarbejdspartnere, og organisationer, der har tilknytning til europæisk e-handel industri, kan blive associerede medlemmer.

På foreningens første generalforsamling i Barcelona 2012 blev François Momboisse, formand for franske FEVAD, valgt som formand for Ecommerce Europe. 

Niels Ralund er med i bestyrelsen (Board of Directors) og sidder tillige i den politiske ledergruppe, Executive Committee

Hertil kommer arbejdsgrupperne - Regulatory, Logistic Taskforce, Digital Transactions and Innovation 

Henrik Theil og Tina Morell Nielsen deltager i hhv. arbejdsgrupperne ift. om lovgivning (eRegulation Committee) og betalinger/innovation (Digital Transactions and Innovation), ligesom Henrik Theil deltager i gruppen Logistic Taskforce samt har plads som  observatør i gruppen om e-mærker (Trustmark Committee). E-mærket i Danmark formidler Ecommerce Europes trustmark.

Ecommerce Europes aktiviteter i forhold til EU varetages og koordineres fra kontoret i Bruxelles.

Email: info@ecommerce-europe.eu

Website: www.ecommerce-europe.eu

Twitter: @Ecommerce_EU

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik