Ecommerce Europe

Ecommerce Europe er en organisation for europæisk e-handel, hvis opgave er at fremme e-handlens interesser og indflydelse i Europa som fortaler for branchen, gennem kommunikation og networking.


Ecommerce Europe
 blev stiftet i februar 2012 af FDIH i samarbejde med e-handelsorganisationer fra Sverige, Norge, Belgien, Italien, Holland og Frankrig for at sikre, at europæiske netbutikkers stemmer bliver hørt på europæisk plan, og der sker en koordinering af meldinger både i forhold til EU og nationale lovgivere.

Ecommerce Europes medlemsskare omfatter primært nationale e-handelsorganisationer, ligesom e-handelsvirksomheder med virksomhed i flere lande kan blive medlemmer. Førende leverandører til e-handelsbranchen kan blive samarbejdspartnere, og organisationer, der har tilknytning til europæisk e-handel industri, kan blive associerede medlemmer.

På foreningens første generalforsamling i Barcelona 2012 blev François Momboisse, formand for franske FEVAD, valgt som formand for Ecommerce Europe. 

Niels Ralund er med i bestyrelsen (Board of Directors) og sidder tillige i den politiske ledergruppe, Executive Committee

Hertil kommer arbejdsgrupperne - Regulatory, Logistic Taskforce, Digital Transactions and Innovation 

Henrik Theil og Tina Morell Nielsen deltager i hhv. arbejdsgrupperne ift. om lovgivning (eRegulation Committee) og betalinger/innovation (Digital Transactions and Innovation), ligesom Henrik Theil deltager i gruppen Logistic Taskforce samt har plads som  observatør i gruppen om e-mærker (Trustmark Committee). E-mærket i Danmark formidler Ecommerce Europes trustmark.

Ecommerce Europes aktiviteter i forhold til EU varetages og koordineres fra kontoret i Bruxelles.

Email: info@ecommerce-europe.eu

Website: www.ecommerce-europe.eu

Twitter: @Ecommerce_EU

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.