Søg job hos FDIH

Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) arbejder for styrke vilkårene for internethandel i Danmark og internationalt for de mere end 2000 webshops tilknyttet foreningen. Vi er den toneangivende danske organisation for e-handelsvirksomheder og deres leverandører. 

Som ansat hos FDIH bliver du del af en lille og meget dynamisk team, hvor vi hjælper hinanden, og hvor alle arbejder mod det samme mål; at sikre et til alle tider relevant medlemskab for vores medlemmer, og samtidig styrke vilkårene for dansk internethandel.  Det lykkedes for os fordi: 

  • Vi er engageret og passioneret omkring vores arbejde
  • Vi har respekt for hinanden og  vores medlemmer
  • Vi har en uformel tone med plads til holdninger og idéer
  • Vi har det sjovt

Vi søger pt. 2 nye medarbejdere (januar 2019).
Læs mere herunder:

Vi søger en Salgsassistent - studiejob (januar 2019)

Foreningen for Dansk Internethandel har for tiden en flot vækst af nye medlemmer, og for at styrke denne udvikling yderligere, har vi en brug for en assistent til at understøtte salgsprocessen. Vi søger en engageret studentermedhjælper, der får til opgave at vedligeholde og udbygge vores database af potentielle nye medlemmer. Det indebærer en god blanding af online-research og direkte kontakt til nye medlemmerne pr. telefon og e-mail samt registrering af data i vores CRM-system. Du skal derfor trives med at arbejde med databaser og Excel-udtræk samt systematisering af vores data, og ikke mindst har forståelse for en professionel dialog med potentielle medlemmer.

Vi forventer, at du er interesseret i digital handel og har en god fornemmelse for virksomhedsøkonomi og dynamiske organisationer. Det forventes også, at du kan arbejde selvstændigt og systematisk efter en omhyggelig oplæring i foreningens arbejde og systemer.

Du bliver en del af et engageret sekretariat, som brænder for at sikre dansk digital handel de bedst mulige vilkår og at vores mange medlemmer får en nærværende og professionel service. 
Spørgsmål kan rettes til Medlemschef Niels Preysz på 40196762 eller npr@fdih.dk.

Læs mere og søg stillingen. Send en kort ansøgning og CV på job@fdih.dk.
Vi afholder løbende samtaler til vi har fundet den rigtige kandidat. 

Vi søger praktikant med e-handelserfaring, der kan styrke eventafdelingen (januar 2019)

Vores events har altid været en af hjørnestenene i tilbuddene til medlemmerne i FDIH. Vi tror på, at events i alle afskygninger er af stor værdi for vore medlemmer og vil være det endnu mere i fremtiden, hvor der fortsat vil være stor efterspørgsel og appetit på viden om e-handel og beslægtede emner.

Derfor søger vi en praktikant, der med fordel har erfaringer med digital handel og kan styrke eventteamet med alt fra nye idéer til eksekvering på egen hånd med styr på detaljen. Du vil få mulighed for at udvikle dit helt eget event inden sommerferien, der skal bidrage til at sikre FDIHs placering som det førende videnscenter for e-handel.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Anne på 2178 2720 eller akh@fdih.dk.

Læs mere og søg stillingen. Din ansøgning skal sendes til Anne K. Hansen på job@fdih.dk.
Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse er også hurtigst muligt.

Uopfordret ansøgning om job hos FDIH

Har vi ingen ledige stillinger, eller matcher de stilliger vi søger ikke dine kvalifikationer, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Den kan du sende til job@fdih.dk

Se Niels Ralunds video eller læs mere om FDIH på denne side

Sådan behandler vi dine personoplysninger:
Foreningen for Dansk Internethandel, Slotsholmsgade 1, 1217 København K, cvr. nr. 20740135 er dataansvarlig for de personoplysninger, du giver os. Vi behandler oplysningerne for at kunne vurdere, om du er den rigtige til stillingen. Grundlaget for behandlingen er interesseafvejningsreglen, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra j. Oplysningerne opbevares hos Dansk Erhverv, som er databehandler og under vores instruks.

Vi sletter din ansøgning senest 6 måneder efter, at stillingen er besat, medmindre du giver samtykke til, at vi opbevarer din ansøgning i længere tid, eller vi har et andet sagligt formål med opbevaringen.

Dine rettigheder: Du har ret til at få indsigt i, berigtiget eller slettet de personoplysninger, vi behandler om dig, at få behandlingen begrænset til opbevaring, gøre indsigelse mod behandlingen mv., jf. databeskyttelsesforordningens artikel 15 til 21. Du kan altid tilbagekalde et evt. samtykke.

Du kan indgive en evt. klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 KBH K, dt@datatilsynet.dk eller tlf. 33 19 32 00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.