Søg job hos FDIH

Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) arbejder for styrke vilkårene for internethandel i Danmark og internationalt for de mere end 2000 webshops tilknyttet foreningen. Vi er den toneangivende danske organisation for e-handelsvirksomheder og deres leverandører. 

Som ansat hos FDIH bliver du del af en lille og meget dynamisk team, hvor vi hjælper hinanden, og hvor alle arbejder mod det samme mål; at sikre et til alle tider relevant medlemskab for vores medlemmer, og samtidig styrke vilkårene for dansk internethandel.  Det lykkedes for os fordi: 

  • Vi er engageret og passioneret omkring vores arbejde
  • Vi har respekt for hinanden og  vores medlemmer
  • Vi har en uformel tone med plads til holdninger og idéer
  • Vi har det sjovt

SEND UOPFORDRET ANSØGNING:

Har vi ingen ledige stillinger, eller matcher de stillinger vi søger ikke dine kvalifikationer, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 
Den kan du sende til job@fdih.dk

Se Niels Ralunds video eller læs mere om FDIH på denne side

Sådan behandler vi dine personoplysninger:
Foreningen for Dansk Internethandel, Slotsholmsgade 1, 1217 København K, cvr. nr. 20740135 er dataansvarlig for de personoplysninger, du giver os. Vi behandler oplysningerne for at kunne vurdere, om du er den rigtige til stillingen. Grundlaget for behandlingen er interesseafvejningsreglen, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra j. Oplysningerne opbevares hos Dansk Erhverv, som er databehandler og under vores instruks.

Vi sletter din ansøgning senest 6 måneder efter, at stillingen er besat, medmindre du giver samtykke til, at vi opbevarer din ansøgning i længere tid, eller vi har et andet sagligt formål med opbevaringen.

Dine rettigheder: Du har ret til at få indsigt i, berigtiget eller slettet de personoplysninger, vi behandler om dig, at få behandlingen begrænset til opbevaring, gøre indsigelse mod behandlingen mv., jf. databeskyttelsesforordningens artikel 15 til 21. Du kan altid tilbagekalde et evt. samtykke.

Du kan indgive en evt. klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 KBH K, dt@datatilsynet.dk eller tlf. 33 19 32 00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik