Om FDIH

Vi styrker dansk e-handel

FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) arbejder for styrke vilkårene for internethandel i Danmark og internationalt for de mere end 2000 webshops tilknyttet foreningen. Vi er den toneangivende danske organisation for e-handelsvirksomheder og deres leverandører.

FDIH står for Danmarks største analyse om danskernes adfærd på nettet, FDIH e-handelsanalyse og den prestigefyldte prisuddeling, E-handelsprisen. Vi udøver vores virke gennem analyser, som politisk talerør, og vi arrangerer årligt 20-30 arrangementer med fokus på deling af viden med relevans for e-handelsvirksomheder og leverandører. Vores største arrangement er E-handelskonference & Messe med over 1000 deltagere. Gennem et medlemskab får man også adgang til ekspertrådgivning, guides til e-handel, rabatter, artikler og meget mere.

FDIH blev stiftet i 1997, og i 2012 var FDIH sammen med søsterorganisationer i Frankrig og Holland initiativtager til stiftelsen af Ecommerce Europe, der varetager e-handlens interesser over for EU.

Mere om FDIH

Om FDIH

Vision & Mission

Ecommerce Europe

Mærkesager

Vedtægter

Medlemmer

FDIHs bestyrelse

Medarbejdere

Pressekontakt

About FDIH

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Projektchef
Kim Bruno-Lindby
Event & Marketingchef
Matilde Byskov
Projektleder, Event
Sidsel Stybe Vestergaard
Projektleder, Event