Nyheder

28. mar 2018
FDIH glæder sig over politiets nye indsats mod svindel

Politiet vil centralisere anmeldelser om netsvindel, så FDIH glæder sig over endnu et politisk ønske, der bliver gennemført.

16. aug 2016 Jura
Medlemmerne spørger om transportskader

Kan netbutikker kræve, at kunden straks klager, hvis vaskemaskinen er blevet bulet under transporten? Og hvad er rimelig tid? FDIH’s chefjurist giver svaret.

9. jun 2016 Politik Jura
Forbrugere skal frit kunne vælge mellem visa og dankort ved betaling med VISA/Dankort

9. juni 2016 træder nye EU-regler om kortbetalinger i kraft. Reglerne betyder bl.a., at forbrugere med et Visa/Dankort, skal kunne vælge mellem Visa eller Dankort, når de betaler i en forretning.

12. nov 2015 Analyse
Danmarks bedste loyalitetsklub

Et omfattende forskningsprojekt ved CBS om loyaliteten i de største danske kundeklubber har kåret Forbrugsforeningen til Danmarks bedste loyalitetsklub

17. jul 2015
Hænger butikken selv på en prisfejl?

Fejl i priser på hjemmesider betyder ofte, at netbutikken er tvunget til at sælge til den annoncerede men forkerte pris. Der er dog undtagelser, når kunden burde indse, at prisen var forkert.

29. maj 2015
E-handel og fysiske butikker smelter sammen i forbrugernes bevidsthed

Online og offline smelter sammen for forbrugerne. Så virksomheder med både fysiske og netbutikker oplever, at forbrugerne forventer ens vilkår på tværs af butikstyper. Ny analyse peger også på at mobilem mest bruges til søgning, og at netbutikker ikke snylter på netbutikker. Det er sjældent at kunderne bruger fysiske butikker som showrooms.

25. jun 2020
Kender du Googles mange marketingsværktøjer?

Denne artikel giver dig et kort overblik over tre af dem, der er blandt Googles relevante værktøjer; Search Ads 360, Product Ratings og Manufacturer Center.

25. jun 2020 Jura Branchenyt
Nye regler om salg af lattergas er trådt i kraft

Ny lov kræver alderskontrol ved salg af lattergas. Det skal begrænse forbruget, særligt hos unge. Loven trådte i kraft den 10. juni.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik