Nyheder

1. maj 2018 Analyse
Top 20: Her er danskernes favoritbutikker på nettet

Tyske Zalando scorer hattrick og er for tredje år i træk de danske forbrugeres foretrukne netbutik. Kinesiske Wish.com tordner frem på listen og fordobler salget til Danmark. Coop.dk er bedst placerede danske butik.

29. sep 2015
Tilbagebetaling hvis varen kommer på udsalg

Vi kender det alle sammen: Varen bliver købt før jul til fuld pris, og lige efter jul er samme vare sat ned til det halve. Kan kunden kræve forskel mellem købspris og udsalgspris refunderet inden for fortrydelsesfristen?

28. sep 2020 Branchenyt Analyse
Amazon dominerer den europæiske cross-border-handel

I 2019 blev der omsat for 143 mia. euro i europæisk cross-border-handel. Amazon snupper en stor del af kagen, og det understreger behovet for klare regler og fair konkurrence

20. jan 2020 Jura Branchenyt
Nye momsregler: Nu bliver det dyrere at sælge til Norge

Ny norsk momsgrænse på 0 NOK. kan gøre det dyrere at sælge online til norske forbrugere. Brug VOEC momsregistrering for at slippe for fortoldningsgebyrer.

11. dec 2019 Branchenyt Politik
Nye norske momsregler rammer danske netbutikker

Norge nedsætter momsgrænsen på udenlandske varer fra 1. april 2020 til 0,- NOK. Det rammer ikke kun Kina-pakker, men også danske netbutikker skal tjekke momsregler for salg via nettet til norske kunder.

29. nov 2019 Analyse
Black Friday buldrer mod ny rekord efter voldsom nat og morgen

De danske netbutikker melder om en heftig start på Black Friday, hvor forbrugerne allerede torsdag aften og natten til fredag kastede sig over de mange tilbud. Mobilbetalingerne brager frem – MobilePay forventer omsætning på over 300 mio. kr.

21. aug 2019
Nettets tøjbutikker har fået fat i storforbrugerne, men har stadig ikke forløst det store potentiale

Usikkerhed om størrelsen og risikoen for at skulle bytte varen er de primære grunde til at, at flertallet af forbrugerne stadig foretrækker at handle i fysiske tøjbutikker. Bekvemmelighed og udvalg er de væsentligste årsager for nethandlerne, som dog også kan lokkes med bæredygtige produkter.

21. maj 2019 FDIH event
E-handelsprisen 2019: Danmarks bedste netbutikker blev fejret med manér

Rito snuppede Guldprisen, mens Apopro løb med titlen som Bedste nye e-handelsvirksomhed og Nicehair blev Brugernes Favorit, da FDIH uddelte de prestigefyldte E-handelsstatuetter til E-handelsprisen 2019.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik