Nyheder

19. okt 2020 Analyse
Danske virksomheder er enige: Amazons indtog vil føre til butiksdød

8 ud af 10 virksomheder forventer, at flere danske butikker må dreje nøglen om, når den amerikanske e-handelsgigant åbner i Danmark. Amazon er en skræmmende konkurrent, men de danske netbutikker er godt forberedte, så dansk e-handel vil ikke blive ramt lige så hårdt som andre lande, vurderer FDIH.

21. okt 2020 Jura Branchenyt Politik
Finanstilsynet: Udskudt bagkant på sikre betalinger – men kom i gang nu!

Danske netbutikker skal principielt være klar til nye sikkerhedsregler fra nytår for at undgå afviste betalinger. Tekniske udfordringer og hensynet til julehandlen får Finanstilsynet til at acceptere, at finanssektoren først ruller SCA-betalinger ud i begyndelsen af januar 2021.

19. okt 2020 Branchenyt
Skal du også sikre dig en kommende e-handelsstjerne?

FDIH opfordrer netbutikkerne til at få en e-handelspraktikant. Du får friske øjne og flere hænder i din virksomhed, og du er samtidig med til at forme fremtidens digitale stjerner.

15. okt 2020 Jura
Har du styr på din prismarkedsføring til Black Friday?

Du er sikkert allerede godt i gang med at planlægge dine tilbud til Black Friday. Men hvordan er det nu lige med Forbrugerombudsmandens retningslinjer for prismarkedsføring? Og hvordan sikrer du, at dine tilbud Black Friday ikke påvirker dine tilbud op til jul. Få FDIH’s bud på, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du planlægger dine tilbud.

6. maj 2020 Analyse Branchenyt
Regnskab fra Amazon: Pengene vælter ind – det samme gør de dårlige nyheder

Den amerikanske gigants omsætning steg med 26 % i første kvartal af 2020. Amazon er dog presset af corona-restriktioner, beskyldninger om svindel og konkurrenternes samarbejde.

22. okt 2020 FDIH event
Kongen af kunstig intelligens gæster E-handelskonferencen

Hvordan inkorporerer man kunstig intelligens i sin forretning, og hvordan navigerer man succesfuldt gennem nedlukningen med digitale strategier? Dét vil ekspert i kunstig intelligens og digitalisering, Thomas Terney, fortælle meget mere om til E-handelskonferencen.

21. okt 2020 Branchenyt
Ny SMV:Digtial pulje åbner: Få tilskud til dit projekt

Hvis digitalisering og it er et led i jeres eksportstrategi, bliver det 4. november muligt at søge om tilskud fra SMV:Digital. Forbered gerne en ansøgning hurtigt, da midlerne uddeles efter først-til-mølle-princippet.

12. okt 2020 Analyse
Analyse: Danske netbutikker forventer voldsom vækst de næste tre år

Forventningerne til fremtiden er store hos de danske netbutikker, men mørke skyer i form af unfair konkurrencevilkår og øget prispres truer i det fjerne. Vækstforventningerne kan sagtens indfries, men det kræver politisk opbakning fremfor benspænd, vurderer FDIH.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik