Nyheder

1. apr 2020 Analyse
Nyeste coronatal: Solid fremgang på nettet, men de fysiske butikker lider stadig

Selvom mange netbutikker stadig er ramt af coronavirussen, så melder halvdelen om fremgang i salget. Fremgangen i onlineforbruget får flere fysiske butikker og byer til at se nettet som en mulig redningskrans.

31. mar 2020 Branchenyt Politik
E-handlen kan blive de fysiske butikkers redningskrans i coronakrisen

Mange mindre, lokale butikker i Danmark har travlt med at komme på nettet for at holde liv i salget, mens coronastormen raser over Danmark. FDIH roser initiativerne og hjælper gerne flere i gang.

1. apr 2020 FDIH event
Fire danske netbutikker: Det gør stadig ondt, men der er fremgang at spore i dansk e-handel

Onsdag forklarede fire FDIH-medlemmer, hvordan de hver især håndterer coronakrisen. Her får du de vigtigste erfaringer fra webinaret.

26. mar 2020 Jura
Skal kunden betale for returnering af varen til netbutikken, når varen ikke bliver hentet i pakkeboksen eller på udleveringsstedet?

Efter den tidligere forbrugeraftalelov, kunne en forbruger fortryde et køb i en netbutik ved at undlade at hente varen på posthuset. Blev den erhvervsdrivende opkrævet betaling for returneringen, kunne disse omkostninger fradrages i det beløb, kunden skulle have tilbagebetalt.

23. mar 2020 Analyse Politik
Nyeste corona-tal: Forbrugerne flytter forbruget online

Mens de fysiske butikker lukker ned under krisen, flytter flere danskere deres forbrug på nettet, hvor flere butikker melder om fremgang i salget og hyrer flere medarbejdere. Der er dog stadig mange virksomheder, som er hårdt ramt – især omni-channel virksomhederne lider.

19. mar 2019 Analyse
Udenlandske giganter dominerer: Her er de største netbutikker i Danmark

De udenlandske netbutikker strammer grebet om danske e-handel. Zalando, Amazon og H&M er størst, mens Wish.com overhaler eBay, der går lidt tilbage. Coop.dk er største danske netbutik.

2. apr 2020 Jura Politik
FDIH’s chefjurist har fået plads i vigtigt udvalg

FDIH deltager i udvalg, der skal foreslå, hvordan tre nye direktiver med stor betydning for virksomheder, der sælger varer og digitale tjenester til forbrugere, bør gennemføres i dansk ret.

26. mar 2020 FDIH event
Første partner-webinar: Læs af de bedste og kom igennem corona-krisen

FDIH og Hesehus er klar med nyt webinar, hvor der er fokus på nye tendenser og gode råd til at komme igennem corona-krisen. Hør blandt andet, hvordan Matas styrker brugeroplevelsen.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik