Nyheder

4. jun 2020 Branchenyt
Nyt undervisningsmateriale skal vække unges kritiske sans ved nethandel

Materialet skal hjælpe med at gøre elever opmærksomme på markedsføringens virkemidler, og dermed gøre dem til bedre forbrugere på nettet.

3. jun 2020 Branchenyt
Kinapakkerne er steget på toget

Med flytrafikken i foreløbig limbo søger kineserne en ny indgang til det europæiske marked. I første omgang er den indgang blevet Litauen, hvortil de kinesiske pakker nu sendes med tog.

3. jun 2020 Netværk
FDIH introducerer Insights – vidensdeling fra medlem til medlem

Som nyeste skud på stammen i FDIH’s medlemsunivers, har vi lanceret en ny platform, hvor du kan få relevant viden fra andre e-handleres virkelighed i Danmark og dele din egen.

28. maj 2020
Analyse: Netbutikker mærker næsten ikke genåbningen

Nethandlen fortsætter sin himmelfærd trods genåbning af de fysiske butikker. Tæt på 3 ud af 4 netbutikker oplever stadig betydelig vækst og buldrer stadig derudaf. En tredjedel af omnichannel-butikkerne går også bedre end forventet.

28. maj 2020 Analyse
Online handel med dagligvarer og take away nød kronede dage i april

Danskerne har foretaget langt flere indkøb af madvarer, friske og færdiglavede, i april end samme måned sidste år. Det viser tal fra FDIH’s analyse.

27. maj 2020 Jura
Må et gebyr for finansiering af et køb via fx ViaBill overvæltes på kunden?

Betalingslovens forbud mod overvæltning af gebyrer på betaleren gælder ikke for betalingsløsninger, hvor kundens køb finansieres af en tredjepart.

27. maj 2020 Jura
Ny lov vedtaget: Nu kan myndighederne gribe ind over for markedspladser og søgemaskiner

EU har vedtaget en forordning, der giver bedre rettigheder til virksomheder, der sælger gennem digitale markedspladser og søgemaskiner. Med en ny lov kan myndighederne nu gribe ind over for de store platforme og sikre virksomhedernes rettigheder.

25. maj 2020 Jura
Davids kamp mod Goliat endte med, at David fik en indskærpelse for spam

En virksomhed ville hjælpe forbrugere med at sende indsigtsanmodninger efter GDPR til andre virksomheder. Det er nu resulteret i en indskærpelse fra Forbrugerombudsmanden for at have sendt uanmodet markedsføring (spam) til virksomheder.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik