Nyheder

12. jun 2018
WEXO: Vi bygger løsninger ikke rumraketter

Der bliver brugt for mange ressourcer på at løse trivielle opgaver i mange netbutikker. Det mener WEXO, der hjælper virksomheder med at udvikle digitale løsninger, som automatiserer de manuelle opgaver og forbedrer salget.

25. apr 2018
Ugens medlem: InboundCPH – Digital synlighed i fokus

E-handlen stiger og stiger, og derfor er det ekstra vigtigt, at din netbutik ligger højt på Google. Vi har talt med Henning Madsen fra ugens medlem, InboundCPH, der er eksperter i Search Engine Optimisation.

19. apr 2018
Ugens medlem: UniqKey – IT-sikkerhed til virksomheder

Der findes et hav af trusler, når man færdes online. Vi har taget en snak med Hakan Yagci, CEO hos ugens medlem, UniqKey, der sikrer din virksomhed imod uønsket indtrængen.

10. apr 2018
Ugens medlem: MOVE 2018 – logistik nu og i fremtiden

Logistikbranchen er i konstant forandring, og nye tiltag dukker hele tiden op. Vi har taget en snak med Jørgen Kronborg, projektleder hos ugens medlem, MOVE 2018, om logistikområdet.

26. mar 2018
Ugens medlem: E-plast.dk – Plast er ikke bare plast

Påsken er over os, og vi starter i plastens tegn. Vi har taget en snak med Regitse Skovsgaard Brun fra ugens medlem, E-plast.dk, der sælger plast til gør-det-selv-forbrugere og mindre virksomheder. Læs mere i denne Q&A.

20. mar 2018
Ugens Medlem: QuickPay – Uafhængig, kundecentreret og international

Overvejer du at starte en netbutik eller overvejer du at sælge til udlandet? Vi har taget en snak med Thomas Jensen, adm. direktør hos ugens medlem, QuickPay, der leverer betalingsservicer til kunder med både et nationalt og internationalt mind-set.

15. mar 2018
Ugens medlem: Novicell - Tilgangen er digital - Målet er at udvikle din forretning

Udnytter du dit fulde forretningspotentiale? Vi har taget en snak med Adam P. Nielsen, teknologichef hos ugens medlem Novicell, der er eksperter i forretningsudvikling.

27. feb 2018
Ugens medlem: ExpertEye – Behovsbestemt rådgivning om betalingsløsninger

Er du sikker på, at du har den optimale betalingsløsning eller om du betaler for meget for den? Vi har taget en snak med ugens medlem Susan Kaae fra ExpertEye, der er ekspert i betalingsløsninger.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik