Nyheder

8. nov 2016
Medlemmerne spørger om 3D Secure

Er 3D Secure indført? Bliver det et krav? Hvordan forholder jeg mig til det? Spørgsmålene omkring 3D Secure er mange og gode. Her kommer nogle af svarene.

4. nov 2016 Jura
Medlemmerne spørger: Skal kunden have fragtomkostningerne tilbage ved delvis fortrydelse af et køb?

Flere medlemmer har spurgt, om de skal tilbagebetale forsendelsesomkostningerne, når kunden har købt flere varer i en ordre, men kun fortryder en del af købet.

3. nov 2016
FDIHs holdning til 3D Secure

3D Secure skiller vandene hos vores medlemmer, og vi får mange gode indspark. Derfor kommer vi her med en opklarende opsummering.

2. nov 2016 Jura
Medlemmerne spørger: Brug af rabatter op til jul

Efter Forbrugerombudsmandens retningslinjer må et tilbud højst gælde i 2 uger, hvis man sammenligner med sin egen før- eller normalpris. Men er det så ikke lovligt at køre et juletilbud i hele december måned eller længere, når I sammenligner tilbudsprisen med normalprisen for varen?

18. okt 2016 Jura
Medlemmerne spørger: Må vi bruge ”gamle” permissions?

Er det ok at sende gamle nyhedsbrevsmodtagere en ”fødselsdagsmail” med rabatkode og opfordring om at tilmelde sig en ny nyhedsmail, hvis netbutikken ikke har brugt de pågældende permissions i fire år?

7. sep 2016 Jura
Medlemmerne spørger om brugeranmeldelser

Mange opfordrer deres kunder til at rate dem på anmeldelsessider, men det er ikke ligegyldigt, hvordan det gøres. Du må eksempelvis ikke udlodde præmier for gode anmeldelser. Også selvom alle kan vinde præmien.

16. aug 2016 Jura
Medlemmerne spørger om transportskader

Kan netbutikker kræve, at kunden straks klager, hvis vaskemaskinen er blevet bulet under transporten? Og hvad er rimelig tid? FDIH’s chefjurist giver svaret.

10. aug 2016 Jura
Medlemmerne spørger: Må jeg forhåndsafkrydse ”ja tak til elektronisk reklame”?

Er det lovligt at forhåndsafkrydse ”ja-tak til elektronisk reklame”, som nogle transportselskaber gør? Ja, men kun når bestemte betingelser er opfyldt, lyder det fra FDIH’s jurist, som påpeger, at regeringen har udformet et udkast til en ændring af markedsføringsloven, som kan give flere virksomheder samme mulighed

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik