Nyheder

23. nov 2016
Dankort Secured by Nets – hvad nu?

Efter nytår bliver det nye og sikrere Dankort indført i alle landets netbutikker. Her følger information om, hvordan og hvornår det sker. FDIH er løbende i kontakt med Nets for at sikre yderligere information.

15. nov 2016 Jura
Medlemmerne spørger: Hvordan skal jeg energimærke mine produkter?

Hvordan skal jeg energimærke mine produkter, når jeg sælger dem i en webbutik, og hvor kan jeg finde information om det?

11. nov 2016
Guide: Hvordan kommer jeg i gang på Amazon?

Købeglade kunder i hobetal venter på en af verdens største handelsplatforme, men det kræver en helhjertet økonomisk og strategisk indsats at blive en succesfuld Amazon-kriger. Og du kan vinke farvel til din viden om kunderne.

8. nov 2016
Medlemmerne spørger om 3D Secure

Er 3D Secure indført? Bliver det et krav? Hvordan forholder jeg mig til det? Spørgsmålene omkring 3D Secure er mange og gode. Her kommer nogle af svarene.

4. nov 2016 Jura
Medlemmerne spørger: Skal kunden have fragtomkostningerne tilbage ved delvis fortrydelse af et køb?

Flere medlemmer har spurgt, om de skal tilbagebetale forsendelsesomkostningerne, når kunden har købt flere varer i en ordre, men kun fortryder en del af købet.

3. nov 2016
FDIHs holdning til 3D Secure

3D Secure skiller vandene hos vores medlemmer, og vi får mange gode indspark. Derfor kommer vi her med en opklarende opsummering.

2. nov 2016 Jura
Medlemmerne spørger: Brug af rabatter op til jul

Efter Forbrugerombudsmandens retningslinjer må et tilbud højst gælde i 2 uger, hvis man sammenligner med sin egen før- eller normalpris. Men er det så ikke lovligt at køre et juletilbud i hele december måned eller længere, når I sammenligner tilbudsprisen med normalprisen for varen?

18. okt 2016 Jura
Medlemmerne spørger: Må vi bruge ”gamle” permissions?

Er det ok at sende gamle nyhedsbrevsmodtagere en ”fødselsdagsmail” med rabatkode og opfordring om at tilmelde sig en ny nyhedsmail, hvis netbutikken ikke har brugt de pågældende permissions i fire år?

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik