Nyheder

28. feb 2020 Politik
FDIH: Vi mangler internationale regler mod svindlere

Kopiering af gode netbutikker og fusk er muligt, fordi der mangler fælles regler mod svindlere. Dansk netbutik kæmper for at få stoppet fup-udgave af sig selv, der sælger mundbind mod Coronavirus for millioner.

25. feb 2020 Politik
Stadig mørke skyer over Skats nye momssystem

Skatteminister Morten Bødskov lover IT-løsning til de nye EU-momsregler, og virksomhederne skal kunne tilmelde sig fra 1. oktober i år. Men han tager alle mulige forbehold for, at det ikke lykkes, viser et nyt svar fra ministeren.

12. feb 2020 Politik
SKAT: Flere momskroner på vej fra e-grænsehandel

Skatteministeren kan se frem til flere momskroner fra danskernes e-handel med varer i udlandet, når nye EU-momsregler træder i kraft fra 2021. Kinapakkerne får også svært ved at drible uden om momsbetaling – hvis It-systemerne bliver klar.

29. jan 2020 Politik
Brexit: Så langt så godt – hvad nu?

Frem til udgangen af 2020 vil Storbritanniens forhold til EU være ”business as usual”. Brexit mangler de sidste formelle godkendelser, men spændingen koncentrerer sig om, hvad der sker efter overgangsperiodens udløb 31/12-2020.

24. jan 2020 Politik
Ralunds hjørne: Skidt pyt, det er jo bare e-handel..

Erhvervsministerens holdning om, at det er helt fint, hvis netbutikkerne mister omsætning, så længe de fysiske butikker klarer sig, har fået Niels Ralund til tasterne.

23. jan 2020 Politik
Gode takter i skatteministerens momsforslag

Den konkurrenceforvridende momsbagatelgrænse skal fjernes, og platforme som Wish og Amazon skal sørge for at opkræve korrekt moms, foreslår skatteministeren. FDIH støtter forslagene, men forudser praktiske problemer – eksempelvis med forældede It-systemer

10. jan 2020 Politik
Regeringen lytter til erhvervslivet i ny vækstplan

Erhvervsministerens vækstplan for handel og logistik afspejler i høj grad erhvervslivets ønsker. FDIH har bidraget med input, og FDIHs Niels Ralund er godt tilfreds med initiativerne, der rammer bredt fra bæredygtig emballage til stop for dårlige Kina-varer

9. jan 2020 Jura Politik
Nye regler om moms ved handel inden for EU

Der er trådt nye regler i kraft ved indgangen til året om moms ved varehandel inden for EU. De handler om EU-salg uden moms, konsignationslagre, indberetning og kædehandel, og de skal sikre en mere ensartet momsbehandling inden for EU.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik