Nyheder

26. mar 2020 Politik
FDIH: Hjælpepakkerne kræver hurtig sagsbehandling

Erhvervsstyrelsen åbner nu for de første hjælpepakker, og der forventes massivt pres på styrelsen med op mod 50.000 ansøgninger om lønkompensation. Hertil kommer pakkerne med kompensation for faste udgifter, hjælp til selvstændige og meget mere. FDIH anbefaler hurtighed fremfor detailstyring i sagsbehandlingen.

23. mar 2020 Analyse Politik
Nyeste corona-tal: Forbrugerne flytter forbruget online

Mens de fysiske butikker lukker ned under krisen, flytter flere danskere deres forbrug på nettet, hvor flere butikker melder om fremgang i salget og hyrer flere medarbejdere. Der er dog stadig mange virksomheder, som er hårdt ramt – især omni-channel virksomhederne lider.

19. mar 2020 Politik
Hjælpepakker – hvad dækker de?

Folketinget har i fuld enighed på rekordtid vedtaget en stribe hjælpepakker, der skal afbøde konsekvenserne af Corona-foranstaltningerne. Pakkerne skal hjælpe ved fyringer, hjemsendelser, karantæne, lukkede butikker, aflyste arrangementer, tomme fly og hoteller. Her er et aktuelt overblik over de nu aftalte hjælpepakker.

19. mar 2020 Politik
Gigantisk hjælpepakke er et stort og nødvendigt skridt

Den nye gigantiske hjælpepakke, som et samlet Folketing står bag, er et yderst nødvendigt skridt, for mange virksomheder styrtbløder. Nu skal pengene ud, hvor de hjælper, hurtigst muligt, lyder det fra FDIH.

19. mar 2020 Politik
Status: Hvad gør FDIH i forbindelse med coronavirussen?

Vi er klar over, at rigtig mange af jer er hårdt ramte. Derfor arbejder vi på højtryk for at hjælpe vores medlemmer. Her får du en opdatering på, hvilke konkrete tiltage vi tager.

18. mar 2020 Politik
Godt initiativ – vi mangler dog tilbagebetaling af moms 

Nyt og godt udspil fra regeringen til de små og enkeltmandsvirksomhederne. Vi mangler dog tilbagebetaling af momsbetalingen fra marts, som vil hjælpe her og nu, mener FDIH.

18. mar 2020 Analyse Politik
FDIH-direktør: Virksomhederne har brug for jer, forbrugere!

De hårdt ramte virksomheder har fået en tiltrængt hånd i form af hjælpepakker, men der er i den grad også brug for forbrugernes hjælp, hvis virksomhederne skal komme ud på den anden side af coronavirussen. Vi skal ikke hamstre, men vi må godt købe på forhånd, lyder det fra FDIH, der støtter statsministerens opfordring til at handle online.

18. mar 2020 Politik
Frist onsdag 18. marts kl. 16: for ændring af B-skat

Vær særligt OBS på, at der ligger en deadline i dag kl. 16 for at ændre i forskudsopgørelsen, hvis ikke B-skatteraten for marts 2020 skal blive trukket fra din konto.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik