Nyheder

12. mar 2020 Branchenyt Analyse Politik
Nye tal: Sådan påvirker coronavirussen danske netbutikker

6 ud af 10 virksomheder er ramt på salg eller logistik, viser nye tal fra FDIH, som følger corona-situationen tæt.

5. mar 2020 Politik
Netbutikkerne bør også få bedre mulighed for at stoppe svindlerne

Efter at de fysiske butikker har fået mulighed for at dele billeder af tyveknægte og advare andre om svindel, må det nu være netbutikkernes tur til at få bedre mulighed for at stoppe de digitale tyveknægte, mener FDIH.

3. mar 2020 Politik Jura
Status efter cookieafgørelse: Hvad gør FDIH?

Datatilsynets nye vejledning om cookies og persondata fylder meget hos netbutikker og digitale virksomheder, og det er også en sag, som FDIH prioriterer meget højt. Her kan du få et overblik over, hvad vi gør for vores medlemmer.

28. feb 2020 Politik
FDIH: Vi mangler internationale regler mod svindlere

Kopiering af gode netbutikker og fusk er muligt, fordi der mangler fælles regler mod svindlere. Dansk netbutik kæmper for at få stoppet fup-udgave af sig selv, der sælger mundbind mod Coronavirus for millioner.

25. feb 2020 Politik
Stadig mørke skyer over Skats nye momssystem

Skatteminister Morten Bødskov lover IT-løsning til de nye EU-momsregler, og virksomhederne skal kunne tilmelde sig fra 1. oktober i år. Men han tager alle mulige forbehold for, at det ikke lykkes, viser et nyt svar fra ministeren.

12. feb 2020 Politik
SKAT: Flere momskroner på vej fra e-grænsehandel

Skatteministeren kan se frem til flere momskroner fra danskernes e-handel med varer i udlandet, når nye EU-momsregler træder i kraft fra 2021. Kinapakkerne får også svært ved at drible uden om momsbetaling – hvis It-systemerne bliver klar.

29. jan 2020 Politik
Brexit: Så langt så godt – hvad nu?

Frem til udgangen af 2020 vil Storbritanniens forhold til EU være ”business as usual”. Brexit mangler de sidste formelle godkendelser, men spændingen koncentrerer sig om, hvad der sker efter overgangsperiodens udløb 31/12-2020.

24. jan 2020 Politik
Ralunds hjørne: Skidt pyt, det er jo bare e-handel..

Erhvervsministerens holdning om, at det er helt fint, hvis netbutikkerne mister omsætning, så længe de fysiske butikker klarer sig, har fået Niels Ralund til tasterne.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik