Nyheder

18. mar 2020 Politik
Godt initiativ – vi mangler dog tilbagebetaling af moms 

Nyt og godt udspil fra regeringen til de små og enkeltmandsvirksomhederne. Vi mangler dog tilbagebetaling af momsbetalingen fra marts, som vil hjælpe her og nu, mener FDIH.

18. mar 2020 Analyse Politik
FDIH-direktør: Virksomhederne har brug for jer, forbrugere!

De hårdt ramte virksomheder har fået en tiltrængt hånd i form af hjælpepakker, men der er i den grad også brug for forbrugernes hjælp, hvis virksomhederne skal komme ud på den anden side af coronavirussen. Vi skal ikke hamstre, men vi må godt købe på forhånd, lyder det fra FDIH, der støtter statsministerens opfordring til at handle online.

18. mar 2020 Politik
Frist onsdag 18. marts kl. 16: for ændring af B-skat

Vær særligt OBS på, at der ligger en deadline i dag kl. 16 for at ændre i forskudsopgørelsen, hvis ikke B-skatteraten for marts 2020 skal blive trukket fra din konto.

17. mar 2020 Analyse Politik
Nyeste tal: Coronavirussen rammer danske netbutikker vidt forskelligt

Blot hver fjerde danske netbutik er ikke påvirket af coronavirussen, og dermed er der sket en markant udvikling siden statsministerens melding om, at Danmark lukker ned. Salget er negativt påvirket i over halvdelen af butikkerne, mens knap en tredjedel oplever fremgang. De første fyringer har ramt branchen.

17. mar 2020 Politik
EU's kamp mod Corona-virus

Kampen mod Corona-virus har fået EU-Kommissionen til at reagere kraftigt og lette mange regler om statsstøtte for at holde gang i erhvervslivet.

16. mar 2020 Politik
Lønkompensation var første skridt - udskydelse af moms og skat bør følge

Trepartsaftalen om lønkompensation er et rigtigt skridt. Nu ser vi frem til en hjælpende hånd til de mange selvstændige og deres virksomheder. Her bør moms og andre offentlige betalinger i spil, siger Niels Ralund, FDIH

13. mar 2020 Politik
Coronavirus:Tak for lønkompensation

Fuld lønkompensation for medarbejdere, der sendes i karantæne eller bliver syge af coronavirus er en reel og mærkbar hjælp.

12. mar 2020 Politik
Danmark er ikke lukket ned - tværtimod! 

Corona-virus lukker ikke Danmark ned. Vi kører bare lidt langsommere lige nu, og FDIH's Niels Ralund glæder sig over politisk lydhørhed og hjælpeprogrammer til erhvervslivet.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik