Nyheder

9. jun 2020 Branchenyt Politik
Ny kreditlov vedtaget i Sverige

Loven har til formål at ”stoppe virksomheder, som skubber kunderne ind i dyre betalingsløsninger,” som Riksdagen formulerede det inden vedtagelsen.

8. jun 2020 Jura Branchenyt Politik
Myndighederne kan blokere hjemmesider med farlige og ulovlige produkter

Med loven i hånden kan myndighederne nu blokere hjemmesider, der sælger produkter, som ikke lever op til de europæiske og danske krav om produktsikkerhed.

7. maj 2020 Jura Politik
EU forventes at udskyde nye momsregler

Skatteministeriet forventer, at EU udskyder den nye e-handelsmomspakke mindst et halvt år, så den først træder i kraft i midten af 2021. FDIH advarer kraftigt mod udskydelsen, men det ser sort ud.

21. apr 2020 Politik Branchenyt
Søg tilskud til digital omstilling og e-handel

Corona-krisen sætter gang i nye initiativer, så mange SMV’ere nu vil realisere nye digitale forretningsplaner. Derfor passer det perfekt, at SMV:Dgital nu åbner en pulje med 100.000 kr.pr. virksomhed, som skal bruges til at købe rådgivning for.

6. apr 2020 Politik
Ny handelsplatform skal redde de lokale butikker

Coronakrisen har lagt gaderne tomme, og lokalsamfundets butikker bløder ved fraværet af gadekunder. Et nyt initiativ skal redde den lokale handel både under og efter coronakrisen. Vielskervoresby.dk hedder den nye online handelsplatform, som lige nu lanceres i samtlige danske byer. Stifterne bag handelsplatformen håber på, at det kan redde de danske lokalbutikker og ikke mindst de små samfund i Danmark.

2. apr 2020 Jura Politik
FDIH’s chefjurist har fået plads i vigtigt udvalg

FDIH deltager i udvalg, der skal foreslå, hvordan tre nye direktiver med stor betydning for virksomheder, der sælger varer og digitale tjenester til forbrugere, bør gennemføres i dansk ret.

31. mar 2020 Branchenyt Politik
E-handlen kan blive de fysiske butikkers redningskrans i coronakrisen

Mange mindre, lokale butikker i Danmark har travlt med at komme på nettet for at holde liv i salget, mens coronastormen raser over Danmark. FDIH roser initiativerne og hjælper gerne flere i gang.

27. mar 2020 FDIH event Politik
Hjælpepakkerne rejser mange spørgsmål 

Folketinget har på rekordtid vedtaget en stribe hjælpepakker, som der er stort behov for. Men der er fortsat mange uklare forhold, så der var masser af deltagere og spørgsmål på FDIHs webinar fredag.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik