Nyheder

2. apr 2020 Jura Politik
FDIH’s chefjurist har fået plads i vigtigt udvalg

FDIH deltager i udvalg, der skal foreslå, hvordan tre nye direktiver med stor betydning for virksomheder, der sælger varer og digitale tjenester til forbrugere, bør gennemføres i dansk ret.

31. mar 2020 Branchenyt Politik
E-handlen kan blive de fysiske butikkers redningskrans i coronakrisen

Mange mindre, lokale butikker i Danmark har travlt med at komme på nettet for at holde liv i salget, mens coronastormen raser over Danmark. FDIH roser initiativerne og hjælper gerne flere i gang.

27. mar 2020 FDIH event Politik
Hjælpepakkerne rejser mange spørgsmål 

Folketinget har på rekordtid vedtaget en stribe hjælpepakker, som der er stort behov for. Men der er fortsat mange uklare forhold, så der var masser af deltagere og spørgsmål på FDIHs webinar fredag.

26. mar 2020 Politik
FDIH: Hjælpepakkerne kræver hurtig sagsbehandling

Erhvervsstyrelsen åbner nu for de første hjælpepakker, og der forventes massivt pres på styrelsen med op mod 50.000 ansøgninger om lønkompensation. Hertil kommer pakkerne med kompensation for faste udgifter, hjælp til selvstændige og meget mere. FDIH anbefaler hurtighed fremfor detailstyring i sagsbehandlingen.

23. mar 2020 Analyse Politik
Nyeste corona-tal: Forbrugerne flytter forbruget online

Mens de fysiske butikker lukker ned under krisen, flytter flere danskere deres forbrug på nettet, hvor flere butikker melder om fremgang i salget og hyrer flere medarbejdere. Der er dog stadig mange virksomheder, som er hårdt ramt – især omni-channel virksomhederne lider.

19. mar 2020 Politik
Hjælpepakker – hvad dækker de?

Folketinget har i fuld enighed på rekordtid vedtaget en stribe hjælpepakker, der skal afbøde konsekvenserne af Corona-foranstaltningerne. Pakkerne skal hjælpe ved fyringer, hjemsendelser, karantæne, lukkede butikker, aflyste arrangementer, tomme fly og hoteller. Her er et aktuelt overblik over de nu aftalte hjælpepakker.

19. mar 2020 Politik
Gigantisk hjælpepakke er et stort og nødvendigt skridt

Den nye gigantiske hjælpepakke, som et samlet Folketing står bag, er et yderst nødvendigt skridt, for mange virksomheder styrtbløder. Nu skal pengene ud, hvor de hjælper, hurtigst muligt, lyder det fra FDIH.

19. mar 2020 Politik
Status: Hvad gør FDIH i forbindelse med coronavirussen?

Vi er klar over, at rigtig mange af jer er hårdt ramte. Derfor arbejder vi på højtryk for at hjælpe vores medlemmer. Her får du en opdatering på, hvilke konkrete tiltage vi tager.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik