Nyheder

28. sep 2020 Politik
Løsningen på PostNords underskud er ikke at skyde dansk e-handel i fødderne

Det kan få meget alvorlige konsekvenser for danske netbutikker, hvis politikerne indfører en pakke-afgift for at dække PostNords underskud, advarer FDIH’s adm. direktør, Niels Ralund

Betaling SCA  mobil pc og kort
24. sep 2020 Politik Jura Branchenyt
Bliv klar til SCA-betalinger - nu

Netbutikker, der vil kunne modtage betalinger efter nytår, skal sikre sig, at deres betalingsløsning lever op til de nye autentifikationskrav. Tjek med din betalingsudbyder, PSP, nu!

8. sep 2020 Analyse Politik
Fra Hellerup til Hirtshals: Forbruget på nettet vokser i hele Danmark

Både blandt de ældre og yngre forbrugere er det en fast del af hverdagen at handle på nettet. Under coronakrisen har det øgede forbrug online spændt nettet ud under lokale butikker og arbejdspladser.

7. sep 2020 Jura Politik
Nyt værktøj skal fjerne ulovlige produkter og sikre fair konkurrence online

Sikkerhedsstyrelsen lancerer nyt digitalt værktøj, der skal sikre fair konkurrence og gøre det tryggere at handle på nettet. FDIH hilser initiativet velkommen

20. aug 2020 Politik Branchenyt
Niels Ralund: Sveriges Amazon-benovelse giver mig nervøse trækninger

FDIH-direktøren er bekymret for sin hårpragt og dansk erhvervsliv efter at have set, hvordan svenske politikere falder i svime over Amazon og ruller den røde løber ud for e-handelsgiganten

6. aug 2020 Jura Branchenyt Politik
Husk: Ikke alle betalinger for A-skat og am-bidrag er udskudt

Selv om flere betalingsfrister for skat og am-bidrag blev udskudt i foråret som følge af Corona-krisen, så melder hverdagen sig. Juli-betalingerne skal falde nu. Så virksomhederne skal tjekke betalingsfrister hos Skattestyrelsen.

23. jul 2020 Politik
EU’s nye momsregler udskudt

EU har udskudt ikrafttrædelsen af reglerne af momsreglerne for e-handel. Coronakrisen ligger til grund for forsinkelsen.

18. jun 2020 Branchenyt Politik
Ny kampagne skal sætte en stopper for unges køb af kopivarer

Patent- og Varemærkestyrelsen lancerer i samarbejde med en række kendte danske influencers en kampagne, der skal sætte fokus på køb af kopivarer. Denne er især rettet mod de unge, der har større tendens til forbrug af kopivarer.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik