Nyheder

IKEA logo
10. sep 2019
IKEA bliver medlem af Ecommerce Europe

IKEAs moderselskab bliver Company Plus medlem af Ecommerce Europe, og det markerer møbelgigantens øgede fokus på digitalt salg.

Betaling SCA  mobil pc og kort
3. sep 2019 Politik
Netbutikkerne kan ånde lettet op: Finanstilsynet udskyder SCA

FDIH er meget tilfreds med, at Finanstilsynet har valgt at udskyde datoen for, hvornår danske netbutikker skal leve op til de nye SCA-regler. Nu følger Danmark landene omkring os, så vi ikke bliver påført ulige konkurrence på betalinger, og alle parter får tid til at få teknologien og processerne på plads.

2. maj 2019 Analyse
Ny service: FDIH lancerer nyt E-handelsbarometer for netbutikkerne

FDIH tager med en ny kvartalsundersøgelse temperaturen på dansk e-handel for at give netbutikkerne en bedre indsigt i branchen.

3. apr 2019 Jura
FDIH hjalp Rito.dk fri af svensk knibe: Du må gerne bruge ordet gratis i et kombinationstilbud

Brugen af ordet gratiss kunne være blevet en dyr fornøjelse for Rito.dk, der blev anmeldt for at bryde markedsføringsreglerne i Sverige. Med hjælp fra FDIH fik den danske netbutik dog overbevist den svenske Reklameombudsmann om, at virksomheden ikke havde brudt reglerne.

26. mar 2019 Analyse
Omnichannel index: Det kniber med kundeservicen

Kunderne ønsker fuld service og overblik på tværs af fysiske butikker og webshop, men for få butikker lever op til kundernes forventninger, viser Omnichannel Index fra Impact. Brug de digitale muligheder til at øge kundeservicen, siger FDIH.

22. mar 2019
PostNord og SwipBox klar til at sætte 10.000 Nærbokse op

Logistikgiganten vil i løbet af de næste år sætte tusindvis af Nærbokse op over alt i Danmark for at skabe et helt nyt niveau af tilgængelighed, siger topchef Peter Kjær. FDIH roser initiativet.

13. mar 2019
FDIH’s medlemsundersøgelse: 9 ud af 10 vil anbefale andre at blive medlem af FDIH

Den årlige medlemstilfredshedsundersøgelse er fyldt med klap på skulderen og konstruktiv kritik fra FDIH’s medlemmer. Vi takker for begge dele og knokler videre for at styrke dansk e-handel.

28. feb 2019
Advisory board: FDIH og netbutikkerne danser tættere end nogensinde

Der blev diskuteret mærkesager, brancheudfordringer og meget mere, da FDIH bød en flok skarpe e-handlere indenfor til det første officielle møde i advisory boardet for B2C-netbutikker.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik