Nyheder

16. apr 2018 Jura Politik
DK-Hostmaster lukker 2600 fupbutikker på .dk-domænet

E-handelskunder kan have større tillid til netbutikker under .dk-domænet efter DK-Hostmaster har lukket 2600 mistænkelige butikker. FDIH er glade for den skærpede indsats.

5. apr 2018 Jura
Ny vejledning fra Datatilsynet om oplysningspligt og de registreredes rettigheder

Hvordan skal du vise kunden din persondatapolitik? Skal du også slette oplysninger på en backup, når kunden er berettiget til at få personoplysninger slettet? I hvilket format skal...

4. apr 2018 FDIH event Jura
Indkaldelse til FDIH Generalforsamling 19. april 2018

Endelig indkaldelse til FDIHs generalforsamling i henhold til foreningens vedtægter § 9. Denne meddelelse er også sendt den 4. april 2018 pr. email til FDIHs medlemmer

9. mar 2018 Jura
FDIH lancerer eksempel på persondatapolitik

Fra i dag kan du som medlem af FDIH downloade et eksempel på en persondatapolitik for en webshop.

9. mar 2018 Jura FDIH mener
Husk prisen med moms – ellers koster det

10 virksomheder har nu fået bøder for at oplyse priser uden moms. Forbrugerombudsmanden har fortsat fokus på området, og har derfor udgivet en letforståelig kvikguide ”Priser med...

6. mar 2018 FDIH event Jura
FDIHs generalforsamling holdes 19. april 2018

Det er ved at være tid til den årlige generalforsamling, som i år holdes den 19. april på Børsen.

2. mar 2018 Jura
Ny vejledning om håndteringen af brud på persondatasikkerheden fra Datatilsynet

Når databeskyttelsesforordningen finder anvendelse i Danmark og resten af EU fra den 25. maj 2018, er der en række forpligtelser, som man skal være opmærksom på.

28. feb 2018 Jura
Konkurrencestyrelsen har udstedt de første påbud mod opkrævning af gebyr på betalingskort

Konkurrencestyrelse har sanktioneret forbuddet mod at opkræve gebyr ved betaling med kort med 16 påbud. Alle virksomhederne efterlever påbuddene.

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Anders Henneberg Kaltoft
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Pernille Trieb
Projektleder
Kim Bruno-Lindby
Event & Marketingchef
Anne K. Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice