Nyheder

26. aug 2016 Jura
FDIH Høringssvar: Markedsføringsloven har behov for flere præciseringer

FDIH peger i sit høringssvar til markedsføringsloven på, at der flere steder er behov for sproglige præciseringer, hvis man ikke utilsigtet vil kriminalisere den samlede e-handelsbranche

4. jul 2016 Politik Jura
E-handlens særlige momsudlægsregel bortfalder fra 1. januar 2017

SKAT har besluttet, at e-handlens særlige lempelige regler for momsudlæg bortfalder fra 2017. FDIH beklager beslutningen, der vil øge omkostningerne for netbutikkerne

10. feb 2016 Jura
FDIH: Ny købelov er meget byrdefuld og strider mod sund fornuft

FDIH ser ny EU-købelov som fordyrende, miljøbelastende og meget tung at håndtere for især mindre netbutikker. EU-udkastet strider mod sund fornuft og grundlæggende retsprincipper, og FDIH vil have et møde mellem organisationer og ministeriet.

29. maj 2015
FDIH og Ecommerce Europe: Forbrugerrettighedsdirektivet skal ændres

E-handlens organisationer i EU mener, at flere vildskud i Forbrugerrettighedsdirektivet, bør rettes inden gennemførelsen næste år. FDIHs høringssvar til den kommende danske lovgivning peger på samme fejl, men FDIH anerkender også, at i forhold til direktivteksten er lovudkastet nok det bedst opnåelige.

29. maj 2015
Høringssvar: Gratis digitale kuponer skal ikke kunne indløses til kontanter!

Rabatkuponer printet på papir kan ikke indløses til kontanter, men det kan vederlagsfrie, elektroniske smagsprøvekuponer eller gavekort med den nuværende lovgivning. Dét skal ny lov lave om på, mener FDIH.

29. maj 2015
Forbrugerombudsmanden ønsker klare rammer for dealsites

Forbrugerombudsmand Henrik Øe synes, at rammerne for dealsites er uklare og han sender nu et nyt notat om dealsites i høring. FDIH giver høringssvar i oktober.

29. maj 2015
Høring om EU indsats mod kopiering og misbrug af ophavsrettigheder

EU bebuder ny handlingsplan mod piratkopiering og misbrug af ophavsret. FDIH vil kommentere på indsats og beder medlemmer om eksempler

29. maj 2015
Høringssvar: NemID bør også kunne bruges til e-handel ,men det skal være NEMT

E-handel er i sin natur ”NemShopping”, og derfor er FDIHs ønske i høringssvar til Digitaliseringsstyrelsen at afløseren for NemID kan bruges til e-handel, at det er - nemt, uden brug af kort.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik