Nyheder

30. okt 2020 FDIH event
Digital fest: E-handelsprisen hylder Danmarks dygtigste e-handlere

Vi slutter et turbulent 2020 af med manér og fejrer hele e-handelsbranchen med et brag af et digitalt award show! Du er naturligvis inviteret med, når vi skal fejre alle de dygtige finalister og kåre vinderne.

30. okt 2020 FDIH event
Danmarks skarpeste e-handlere fik som fortjent : Et brag af en E-handelskonference

Omstilling var kodeordet, da FDIH afholdt den digitale E-handelskonference med 1500 deltagere, 30 skarpe talere, et væld af netværksmøder og et hav af fleksible og tålmodige samarbejdspartnere.

22. okt 2020 FDIH event
Kongen af kunstig intelligens gæster E-handelskonferencen

Hvordan inkorporerer man kunstig intelligens i sin forretning, og hvordan navigerer man succesfuldt gennem nedlukningen med digitale strategier? Dét vil ekspert i kunstig intelligens og digitalisering, Thomas Terney, fortælle meget mere om til E-handelskonferencen.

14. okt 2020 FDIH event
Fest på mejeriet: 40 Arla ansatte deltager på E-handelskonferencen

Mejerikoncernen Arla møder talstærkt op til årets E-handelskonference. Det skyldes særligt programmets virtuelle format, siger Head of Digital, Michael Hegelund.

13. okt 2020 FDIH event
Amerikansk toptaler gæster E-handelskonferencen

Lee Peterson blev i 2019 den bedst ratede taler til den kæmpemæssige NRF-konference i New York. I år gæster han E-handelskonferencen, hvor han vil gøre de danske e-handlere klogere på fremtidens retail.

8. okt 2020 FDIH event
Besøg fra toppen: En CEO og trendforsker lægger vejen forbi E-handelskonferencen

CEO for Boozt, Hermann Haraldsson, og forfatter og trendforsker, Louise Byg Kongsholm, taler på E-handelskonferencen 2020 og deler ud af et hav af guldkorn om blandt andet bæredygtighed, forbrugertrends og kommunikation fra virksomheder til forbrugere.

6. okt 2020 FDIH event
Topmøde: Giganterne tørner sammen på E-handelskonferencen 

Stefan Plenge fra nemlig.com og Thor Skov Jørgensen fra Salling Group byder hinanden op til dans på E-handelskonferencen, hvor de vil diskutere fremtidens e-handel. Kasper Holst fra Impact styrer slagets gang. E-handelskonferencen går i år virtuelt.

1. okt 2020 FDIH event
FDIH blev kastet for løverne med ny konference: Vi gør det igen!

Onsdag slog FDIH dørene op til den allerførste digitale konference om abonnementsforretninger. Det var ifølge både deltagere og arrangør en succes, der godt kan gentages. Det bliver den til E-handelskonferencen 2020.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik