Nyheder

30. jun 2020 Analyse Branchenyt
Ny analyse: 27.000 tilfælde af IT-relateret økonomisk kriminalitet registreret i 2019

En ny årsanalyse fra politiet kortlægger IT-relateret økonomisk kriminalitet hos danskerne. Det er særligt sagsområder som samhandels-bedrageri og misbrug af kortoplysninger, som har hevet flest anmeldelser med hjem.

30. jun 2020 Analyse Branchenyt
E-handlen fortsætter med at vokse i Danmark

Danskerne er generelt blevet mere aktive i nethandlen over de seneste år, men særligt en gruppe har øget sine online køb, og det er de ældre. Det viser tal fra FDIH og Danmarks statistik.

25. jun 2020 Jura Branchenyt
Nye regler om salg af lattergas er trådt i kraft

Ny lov kræver alderskontrol ved salg af lattergas. Det skal begrænse forbruget, særligt hos unge. Loven trådte i kraft den 10. juni.

24. jun 2020 Jura Branchenyt
Platform to business: forstå de nye regler

I dette webinar, der varer 25 minutter, fortæller Camilla og Kirstine, som er chefkonsulenter i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, om de nye forpligtelser og rettigheder ved salg via platforme og online søgemaskiner.

19. jun 2020 Branchenyt
Pop-up: Tre eksklusive brands går sammen om fysisk butik

De tre online brands, Christopher Cloos, About Vintage og Barons, slår sig sammen i ny butik på Strøget. Butikken præsenterer et ’rotationskoncept’, hvor mærkerne skiftevis kommer på udstilling og salg.

18. jun 2020 Branchenyt Politik
Ny kampagne skal sætte en stopper for unges køb af kopivarer

Patent- og Varemærkestyrelsen lancerer i samarbejde med en række kendte danske influencers en kampagne, der skal sætte fokus på køb af kopivarer. Denne er især rettet mod de unge, der har større tendens til forbrug af kopivarer.

16. jun 2020 Branchenyt
Ny dosis e-vitaminer til øregangene: Status på e-handlen under og efter coronaen

I den seneste episode af FDIH’s podcast, E-vitaminer, kan du få opsummeret branchens udvikling under coronakrisen, mens vi også retter blikket på det fremtidige e-handelslandskab.

15. jun 2020 Branchenyt
IT-sikkerhed: Ny trendrapport fra DKCERT

Ransomware, phishing og malware er stadig aktuelle trusler og stigende. Derfor er det vigtig for danske virksomheder og organisationer, herunder netbutikker, at få styr på egne IT-sikkerhedsprocedure. Det melder DKCERT’s seneste trendrapport.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik