Nyheder

28. sep 2020 Branchenyt Analyse
Amazon dominerer den europæiske cross-border-handel

I 2019 blev der omsat for 143 mia. euro i europæisk cross-border-handel. Amazon snupper en stor del af kagen, og det understreger behovet for klare regler og fair konkurrence

24. sep 2020 Branchenyt
Snart kan du også levere til Nærbokse i Norge

Posten Norge vil i samarbejde med danske SwipBox i løbet af 2021 sætte tusindvis af Pakkebokse op i Norge. Det er samme løsning, som vi i Danmark kender under navnet Nærboks

Betaling SCA  mobil pc og kort
24. sep 2020 Politik Jura Branchenyt
Bliv klar til SCA-betalinger - nu

Netbutikker, der vil kunne modtage betalinger efter nytår, skal sikre sig, at deres betalingsløsning lever op til de nye autentifikationskrav. Tjek med din betalingsudbyder, PSP, nu!

22. sep 2020 Branchenyt
Overser du tusindvis af potentielle kunder?

Er du på jagt efter nye kunder i både ind- og udland, så er det værd at kigge nærmere på Huaweis AppGallery, der hver måned benyttes af mange millioner forbrugere, men som stadig er relativt ukendt for danske virksomheder.

22. sep 2020 Branchenyt
Dansk Erhverv og FDIH fusionerer

FDIH’s medlemmer har netop stemt ja til, at organisationen slår sig sammen med Dansk Erhverv. Fusionen vækker stor glæde i begge organisationer, der fremover vil være e-handlens fælles stærke stemme.

21. sep 2020 Branchenyt
Firtals elev bankede gamle siloer ned med data og vandt stor pris

For første gang nogensinde vandt en elev fra en netbutik Detailuddannelsens Fagprøvepris. Sejren understreger, at de gamle siloer i dansk detailhandel er slået ned, jubler FDIH.

10. sep 2020 Jura Branchenyt
FDIH: Klar til fusionsafstemning

Ekstraordinær generalforsamling vedtog bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer, som åbner for at medlemmer nu kan stemme om fusionen med Dansk Erhverv.

4. sep 2020 Branchenyt
Amazon opruster til lands og i luften

Den amerikanske gigant udvider garagen med 1800 elbiler samtidig med, at deres drone-projekt får ny luft under vingerne.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik