Nyheder

21. aug 2020 Analyse Branchenyt
Nye tal: Coronaeffekten er aftagende i blomstrende dansk e-handel

Antallet af hårdt ramte virksomheder skrumper, mens knap hver tredje butik stadig har høj vækst som følge af corona-ændrede forbrugsmønstre. Virksomhederne forventer, at det øgede forbrug online vil vare ved.

14. aug 2020 Analyse
Europæerne skruer op for e-handlen under corona

Nedlukningen af mange fysiske butikker har fået flere europæiske forbrugere til at handle mere på nettet. Tallene stemmer overens med danske tal, der også viser, at udviklingen vil fortsætte på den anden side af pandemien.

29. jul 2020 Analyse
Analyse: Hvordan har de nordiske lande klaret sig gennem Coronakrisen?

I en ny analyse fra Nordea sammenlignes de nordiske landes færd gennem nedlukningen. Mens flere sektorer nærmer sig normaltilstand, lider kulturlivet og turismen stadig.

2. jul 2020 Analyse
Bloggere og influencere: hvem og hvor rammer de?

Sociale medie-personligheder er en af de nyere reklamesøjler for virksomheder, der særligt aktiverer udvalgte segmenter af den danske befolkning. De populære platforme har dog ændret sig de seneste år.

30. jun 2020 Analyse Branchenyt
Ny analyse: 27.000 tilfælde af IT-relateret økonomisk kriminalitet registreret i 2019

En ny årsanalyse fra politiet kortlægger IT-relateret økonomisk kriminalitet hos danskerne. Det er særligt sagsområder som samhandels-bedrageri og misbrug af kortoplysninger, som har hevet flest anmeldelser med hjem.

30. jun 2020 Analyse Branchenyt
E-handlen fortsætter med at vokse i Danmark

Danskerne er generelt blevet mere aktive i nethandlen over de seneste år, men særligt en gruppe har øget sine online køb, og det er de ældre. Det viser tal fra FDIH og Danmarks statistik.

23. jun 2020 Analyse
E-handlen ser ud til at have tøjlet lavinen af efterspørgsel

Under coronaen oplevede en del netbutikker en pludselig tilstrømning af kunder. Det gav nogle noget svingende resultater i kundetilfredsheden. Det virker nu til, at mange af dem er ved at få tilpasset sig den store efterspørgsel og få tilfredsheden til at vende tilbage. Det viser tal fra FDIH’s seneste analyse.

28. maj 2020 Analyse
Online handel med dagligvarer og take away nød kronede dage i april

Danskerne har foretaget langt flere indkøb af madvarer, friske og færdiglavede, i april end samme måned sidste år. Det viser tal fra FDIH’s analyse.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik