Nyheder

5. maj 2020 Analyse
Hver tredje netbutik skruer op for marketingindsatsen under krisen

Coronakrisen har i fået flere danskere til at handle online, og dem forsøger netbutikkerne at fange ved at skrue op for deres marketing. Det viser tallene fra FDIH’s seneste analyse.

30. apr 2020 Analyse
Friske coronatal: Nye kunder sætter gang i væksten og optimismen hos netbutikkerne

Coronaen fortsætter med at give danske netbutikker både dybe panderynker og rekordsalg. Samlet set er der dog fremgang i branchen, hvor nye kunder strømmer til. Det giver tro på fremtiden.

23. apr 2020 Analyse
Coronavirussen giver digital dagligvarehandel det folkelige gennembrud

De digitale dagligvarebutikker har rygende travlt under coronakrisen og gør klar til at investere massivt i yderligere digitale tiltag. Det er et længe ventet folkeligt gennembrud, siger Niels Ralund fra FDIH.

15. apr 2020 Analyse
Nyeste coronatal fra e-handlen: Fra Black Friday tilstande til salgsstop og fyringer – coronavirussen påvirker danske netbutikker vidt forskelligt

Hver tredje netbutik oplever markant fremgang, mens hver sjette ser omsætningen blive halveret under coronakrisen.

1. apr 2020 Analyse
Nyeste coronatal: Solid fremgang på nettet, men de fysiske butikker lider stadig

Selvom mange netbutikker stadig er ramt af coronavirussen, så melder halvdelen om fremgang i salget. Fremgangen i onlineforbruget får flere fysiske butikker og byer til at se nettet som en mulig redningskrans.

23. mar 2020 Analyse Politik
Nyeste corona-tal: Forbrugerne flytter forbruget online

Mens de fysiske butikker lukker ned under krisen, flytter flere danskere deres forbrug på nettet, hvor flere butikker melder om fremgang i salget og hyrer flere medarbejdere. Der er dog stadig mange virksomheder, som er hårdt ramt – især omni-channel virksomhederne lider.

21. mar 2020 Analyse
2 ud af 3 netbutikker i EU forventer fald i salg

E-handlen er også stærkt mærket af Corona’en og manglende købelyst, men e-handlen i EU kan hjælpe med varer, der ikke længere kan fås i fysiske butikker. Det bliver hårdt, men i Danmark er FDIH's direktør stadig optimist.

18. mar 2020 Analyse Politik
FDIH-direktør: Virksomhederne har brug for jer, forbrugere!

De hårdt ramte virksomheder har fået en tiltrængt hånd i form af hjælpepakker, men der er i den grad også brug for forbrugernes hjælp, hvis virksomhederne skal komme ud på den anden side af coronavirussen. Vi skal ikke hamstre, men vi må godt købe på forhånd, lyder det fra FDIH, der støtter statsministerens opfordring til at handle online.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik