Nyheder

22. apr 2020 FDIH event
Danmarks sejeste e-handlere skal stadig hyldes: FDIH rykker E-handelsprisen

Coronavirussens indtog i Danmark får FDIH til at rykke årets E-handelspris, og dermed bliver branchens store sommerfest lavet om til en tidlig juleaften for de danske netbutikker. Vinderne fortjener live-klapsalver, forklarer eventchefen og garanterer for kvaliteten.

22. apr 2020 Jura
Netbutikker spørger: Hvornår må jeg trække betalingen for en vare?

Og må jeg som netbutik trække beløbet, når varen er pakket, men inden fragtmanden henter den?

21. apr 2020 Politik Branchenyt
Søg tilskud til digital omstilling og e-handel

Corona-krisen sætter gang i nye initiativer, så mange SMV’ere nu vil realisere nye digitale forretningsplaner. Derfor passer det perfekt, at SMV:Dgital nu åbner en pulje med 100.000 kr.pr. virksomhed, som skal bruges til at købe rådgivning for.

15. apr 2020 Analyse
Nyeste coronatal fra e-handlen: Fra Black Friday tilstande til salgsstop og fyringer – coronavirussen påvirker danske netbutikker vidt forskelligt

Hver tredje netbutik oplever markant fremgang, mens hver sjette ser omsætningen blive halveret under coronakrisen.

15. apr 2020 Branchenyt
Taktisk content til webshoppen: den bedste guide til at forbedre kunderejsen

Kasper Kristensen fra Vertica var vært på tirsdagens webinar, hvor han delte ud af sin viden om taktisk content til webshops, som kan øge trafik- og konverteringsraten. Her får du de bedste tips og erfaringer fra oplægget.

15. apr 2020 Jura
Medlemmerne spørger om tilbagebetaling af moms ved køb i netbutik

Skal jeg tilbagebetale momsen, når en kunde, der bor uden for EU, ønsker at tage en vare, der er købt i min netbutik i Danmark med hjem?

6. apr 2020 Politik
Ny handelsplatform skal redde de lokale butikker

Coronakrisen har lagt gaderne tomme, og lokalsamfundets butikker bløder ved fraværet af gadekunder. Et nyt initiativ skal redde den lokale handel både under og efter coronakrisen. Vielskervoresby.dk hedder den nye online handelsplatform, som lige nu lanceres i samtlige danske byer. Stifterne bag handelsplatformen håber på, at det kan redde de danske lokalbutikker og ikke mindst de små samfund i Danmark.

2. apr 2020 Jura Politik
FDIH’s chefjurist har fået plads i vigtigt udvalg

FDIH deltager i udvalg, der skal foreslå, hvordan tre nye direktiver med stor betydning for virksomheder, der sælger varer og digitale tjenester til forbrugere, bør gennemføres i dansk ret.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik