Nyheder

2. jul 2020 Analyse
Bloggere og influencere: hvem og hvor rammer de?

Sociale medie-personligheder er en af de nyere reklamesøjler for virksomheder, der særligt aktiverer udvalgte segmenter af den danske befolkning. De populære platforme har dog ændret sig de seneste år.

30. jun 2020 Analyse Branchenyt
Ny analyse: 27.000 tilfælde af IT-relateret økonomisk kriminalitet registreret i 2019

En ny årsanalyse fra politiet kortlægger IT-relateret økonomisk kriminalitet hos danskerne. Det er særligt sagsområder som samhandels-bedrageri og misbrug af kortoplysninger, som har hevet flest anmeldelser med hjem.

30. jun 2020 Jura
Salg af fødevarer på nettet – Hvad skal jeg oplyse?

Fødevarelovgivningens regler gælder også, når du sælger fødevarer via nettet.

30. jun 2020 Analyse Branchenyt
E-handlen fortsætter med at vokse i Danmark

Danskerne er generelt blevet mere aktive i nethandlen over de seneste år, men særligt en gruppe har øget sine online køb, og det er de ældre. Det viser tal fra FDIH og Danmarks statistik.

25. jun 2020
Kender du Googles mange marketingsværktøjer?

Denne artikel giver dig et kort overblik over tre af dem, der er blandt Googles relevante værktøjer; Search Ads 360, Product Ratings og Manufacturer Center.

25. jun 2020 Jura Branchenyt
Nye regler om salg af lattergas er trådt i kraft

Ny lov kræver alderskontrol ved salg af lattergas. Det skal begrænse forbruget, særligt hos unge. Loven trådte i kraft den 10. juni.

24. jun 2020 Jura Branchenyt
Platform to business: forstå de nye regler

I dette webinar, der varer 25 minutter, fortæller Camilla og Kirstine, som er chefkonsulenter i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, om de nye forpligtelser og rettigheder ved salg via platforme og online søgemaskiner.

23. jun 2020 Analyse
E-handlen ser ud til at have tøjlet lavinen af efterspørgsel

Under coronaen oplevede en del netbutikker en pludselig tilstrømning af kunder. Det gav nogle noget svingende resultater i kundetilfredsheden. Det virker nu til, at mange af dem er ved at få tilpasset sig den store efterspørgsel og få tilfredsheden til at vende tilbage. Det viser tal fra FDIH’s seneste analyse.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik