Nyheder

30. apr 2020 Analyse
Friske coronatal: Nye kunder sætter gang i væksten og optimismen hos netbutikkerne

Coronaen fortsætter med at give danske netbutikker både dybe panderynker og rekordsalg. Samlet set er der dog fremgang i branchen, hvor nye kunder strømmer til. Det giver tro på fremtiden.

30. apr 2020 Jura
Advarsel: Polske og italienske godkendelser af ansigtsmasker er ulovlige

Sikkerhedsstyrelsen advarer butikker mod at købe ansigtsmasker med italiensk eller polsk godkendelser, som er ulovlige og ikke lever op til de tekniske krav. Maskerne må ikke sælges som værnemidler.

30. apr 2020 Branchenyt
nemlig.com vil levere om natten

Danskerne køber dagligvarer på nettet som aldrig før, og det får nu nemlig.com til at skrue op for servicen og levere varerne om natten. Et stærkt initiativ, mener FDIH.

27. apr 2020 Branchenyt
Amazon mistænkes for at bruge data til at kopiere populære produkter

E-handelsgiganten afviser, at sælgere på markedspladsen risikerer at få kopieret deres produkter. Lækkede dokumenter viser det modsatte, og understreger behovet for kontrol med Amazon, siger FDIH.

27. apr 2020 Jura
Forbrugerombudsmanden udsteder rekordstor bøde for vildledende prismarkedsføring

En stor varehuskæde har vedtaget en bøde på 3 millioner kroner for at have markedsført flere varer med besparelser, der ikke var reelle. Bødens størrelse skal ses i sammenhæng med, at der var tale om vildledende markedsføring af flere varer over en længere periode.

27. apr 2020
Sådan gør vi: Tre danske B2B e-handlere fortæller om deres vandretur gennem coronakrisen

Torsdag formiddag løb endnu et webinar af stablen. Denne gang var der fokus på B2B, og hvordan e-handlerne tackler coronakrisen – se talernes guldkorn nedenfor.

27. apr 2020 Branchenyt Jura
Ulovlige værnemidler på nettet – ny vejledning skal hjælpe

Sikkerhedsstyrelsen har undersøgt ansigtsmasker i 12 webshops, og i 11 er salget stoppet, fordi maskerne ikke lever op til de tekniske krav til værnemidler. Styrelsen har derfor oprettet en ny side med vejledning om import og salg af værnemidler.

23. apr 2020 Analyse
Coronavirussen giver digital dagligvarehandel det folkelige gennembrud

De digitale dagligvarebutikker har rygende travlt under coronakrisen og gør klar til at investere massivt i yderligere digitale tiltag. Det er et længe ventet folkeligt gennembrud, siger Niels Ralund fra FDIH.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik