Nyheder

13. aug 2020 Jura
Datatilsynet: Lovligt at videregive generelle kundeoplysninger til brug for direkte markedsføring

Datatilsynet vurderede, at videregivelse af generelle kundeoplysninger fra et teleselskab til et energiselskab til brug for direkte markedsføring var lovlig.

11. aug 2020 Branchenyt
Nets: Misbrug på Dankort halveret

Misbruget på Dankort i første halvår 2020 er halveret i forhold til 2019. COVID-19 nedlukning halverede misbrug af fysiske kort, og trods mere e-handel faldt online misbrug også markant.

10. aug 2020 Branchenyt
E-handelsrelevante erhvervsuddannelser har rekordhøjt optag i år

Erhvervsuddannelserne kan nyde godt af det høje studieoptag i år. Flere unge har satset på en erhvervsuddannelse rundt i landet – og det er særligt uddannelserne med gode beskæftigelsesmuligheder, som har tiltrukket de studerende.

7. aug 2020 Branchenyt
FDIH arbejder for fusion med Dansk Erhverv

FDIH og Dansk Erhverv sigter efter en fusion, som vil skabe Danmarks stærkeste stemme for digital handel. FDIH’s bestyrelse er overbevist om, at fusionen giver større gennemslagskraft og flere fordele for FDIH’s medlemmer.

6. aug 2020 Jura Branchenyt Politik
Husk: Ikke alle betalinger for A-skat og am-bidrag er udskudt

Selv om flere betalingsfrister for skat og am-bidrag blev udskudt i foråret som følge af Corona-krisen, så melder hverdagen sig. Juli-betalingerne skal falde nu. Så virksomhederne skal tjekke betalingsfrister hos Skattestyrelsen.

5. aug 2020 Branchenyt
Amazon åbner i Sverige

Amazon har officielt bekræftet, at de snart åbner i Sverige. FDIHs søsterorganisation, Svensk Digital Handel byder dem velkommen - selvfølgelig under forudsætning af "fair konkurrence"

29. jul 2020 Analyse
Analyse: Hvordan har de nordiske lande klaret sig gennem Coronakrisen?

I en ny analyse fra Nordea sammenlignes de nordiske landes færd gennem nedlukningen. Mens flere sektorer nærmer sig normaltilstand, lider kulturlivet og turismen stadig.

28. jul 2020 Branchenyt
Amazon ruller fremad med succesfuld leveringsrobot

Amazons nye leveringsapparat, Amazon Scout, rykker nu sydpå efter succes i Californien og Washington. Robotten har gjort sig nyttig under nedlukningen, hvor fysisk kontakt begrænses.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik