Nyheder

20. aug 2020 Politik Branchenyt
Niels Ralund: Sveriges Amazon-benovelse giver mig nervøse trækninger

FDIH-direktøren er bekymret for sin hårpragt og dansk erhvervsliv efter at have set, hvordan svenske politikere falder i svime over Amazon og ruller den røde løber ud for e-handelsgiganten

19. aug 2020 Branchenyt
Amazon åbner i Sverige: Skal du med på Bezos’ tog?

Åbningen af Amazon i Sverige afføder nye muligheder for danske såvel som internationale e-handlere. Men hvilke overvejelser skal man gøre sig, inden man hopper med på Bezos’ buldrende tog? Det giver en dansk e-handler samt en e-handelsekspert et indblik i nedenfor.

18. aug 2020 Jura
SKAT: Husk at oplyse din virksomheds resultat for 2019

Husk at oplyse din virksomheds resultat for 2019 til SKAT, uanset om det ender med et overskud eller et underskud, Fristen blev udskudt som følge af Corona, men nu nærmer den sig, for der skal indberettes senest den 1. september 2020

17. aug 2020 Jura
Brug af Conversation Ads til markedsføring kræver modtagerens samtykke

Forbrugerombudsmanden har udtalt, at brug af Conversation Ads til markedsføring på LinkedIn kræver modtagerens forudgående samtykke. Foreligger der ikke et forudgående samtykke, vil markedsføringen være i strid med spamforbuddet i markedsføringslovens § 10, stk. 1.

17. aug 2020 Branchenyt
Amazon-lager åbner nær Stockholm

Et 15.000 kvadratmeter stort lager i Eskilstuna skal være nyt logistikcenter for Amazon i Sverige. Det bekræftes af logistikfirmaet, Kuehe Nagel, efter længere tids spekulation.

17. aug 2020 Branchenyt Jura
Vigtig dom: Amazon har et ansvar for produkter på deres markedsplads

Den amerikanske gigant har tidligere haft held til at frasige sig ansvaret for fejlbehæftede produkter, der bliver solgt på markedspladsen, men den går ikke længere, slår en ny dom fra Californien fast. Det kan få store konsekvenser for Amazon.

14. aug 2020 Analyse
Europæerne skruer op for e-handlen under corona

Nedlukningen af mange fysiske butikker har fået flere europæiske forbrugere til at handle mere på nettet. Tallene stemmer overens med danske tal, der også viser, at udviklingen vil fortsætte på den anden side af pandemien.

14. aug 2020 Jura
Erhvervsstyrelsen: Brug password-beskyttelse og undgå svindlere i din virksomhed

Det er især selskaber inden for handel med spiritus og tobak, der bør benytte password-beskyttelse.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik