Nyheder

12. maj 2020 Analyse
Nyeste coronatal: Flere positive tegn hos netbutikkerne

Hver tredje netbutik har haft fremgang i salget på mindst 50 % de sidste 14 dage, mens andelen med svigtende salg falder. Fremgangen betyder blandt andet, at der er markant flere netbutikker, der hyrer fremfor at fyre, viser de nyeste tal fra FDIH.

12. maj 2020 Branchenyt
Detailhandlens nye digitale landskab

Samfundets vanlige gang er gået i stå og forbrugeradfærden har ændret sig under coronaen, hvilket har fået flere virksomheder til at rykke deres online indsats frem.

11. maj 2020 Branchenyt
Hudsultne tyskere og digitale briter: Sådan påvirker coronakrisen eksportmarkederne

Englænderne forventer at handle mere online, mens tyskerne på de fleste områder vil vende tilbage til normen med flere besøg i de fysiske butikker og flere oplevelser i kalenderen.

7. maj 2020 Jura Politik
EU forventes at udskyde nye momsregler

Skatteministeriet forventer, at EU udskyder den nye e-handelsmomspakke mindst et halvt år, så den først træder i kraft i midten af 2021. FDIH advarer kraftigt mod udskydelsen, men det ser sort ud.

6. maj 2020 Analyse Branchenyt
Regnskab fra Amazon: Pengene vælter ind – det samme gør de dårlige nyheder

Den amerikanske gigants omsætning steg med 26 % i første kvartal af 2020. Amazon er dog presset af corona-restriktioner, beskyldninger om svindel og konkurrenternes samarbejde.

5. maj 2020 Branchenyt
Endnu flere pakkebokse på vej: Instabox åbner i Danmark

Den svenske logistikvirksomhed Instabox har taget turen over Sundet og vil med frisk kapital i ryggen give netbutikkerne endnu flere leveringsmuligheder. FDIH hilser de nye pakkebokse velkommen.

5. maj 2020 Analyse
Hver tredje netbutik skruer op for marketingindsatsen under krisen

Coronakrisen har i fået flere danskere til at handle online, og dem forsøger netbutikkerne at fange ved at skrue op for deres marketing. Det viser tallene fra FDIH’s seneste analyse.

4. maj 2020 Branchenyt
Valitor lukker ikke - fortsætter som AltaPay

Betalingsudbyderen Valitors bebudede lukning torsdag blev fredag aften ændret til, at Valitor sælges og bruger sit tidligere navn, AltaPay A/S, nu med den oprindelige stifter, Christian Rasmussen, som ny ejer.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik