Nyheder

28. sep 2020 Politik
Løsningen på PostNords underskud er ikke at skyde dansk e-handel i fødderne

Det kan få meget alvorlige konsekvenser for danske netbutikker, hvis politikerne indfører en pakke-afgift for at dække PostNords underskud, advarer FDIH’s adm. direktør, Niels Ralund

24. sep 2020 Branchenyt
Snart kan du også levere til Nærbokse i Norge

Posten Norge vil i samarbejde med danske SwipBox i løbet af 2021 sætte tusindvis af Pakkebokse op i Norge. Det er samme løsning, som vi i Danmark kender under navnet Nærboks

24. sep 2020 Analyse
Forbeholdene forsvinder: Forbrugerne handler i flere nye netbutikker

Coronakrisen har fået forbrugerne til at klikke køb i flere nye netbutikker end tidligere. Vejen til køb er stadig den samme - den går over Google og ikke de fysiske butikker, som myten siger.

Betaling SCA  mobil pc og kort
24. sep 2020 Politik Jura Branchenyt
Bliv klar til SCA-betalinger - nu

Netbutikker, der vil kunne modtage betalinger efter nytår, skal sikre sig, at deres betalingsløsning lever op til de nye autentifikationskrav. Tjek med din betalingsudbyder, PSP, nu!

22. sep 2020 Branchenyt
Overser du tusindvis af potentielle kunder?

Er du på jagt efter nye kunder i både ind- og udland, så er det værd at kigge nærmere på Huaweis AppGallery, der hver måned benyttes af mange millioner forbrugere, men som stadig er relativt ukendt for danske virksomheder.

22. sep 2020 Branchenyt
Dansk Erhverv og FDIH fusionerer

FDIH’s medlemmer har netop stemt ja til, at organisationen slår sig sammen med Dansk Erhverv. Fusionen vækker stor glæde i begge organisationer, der fremover vil være e-handlens fælles stærke stemme.

21. sep 2020 Branchenyt
Firtals elev bankede gamle siloer ned med data og vandt stor pris

For første gang nogensinde vandt en elev fra en netbutik Detailuddannelsens Fagprøvepris. Sejren understreger, at de gamle siloer i dansk detailhandel er slået ned, jubler FDIH.

17. sep 2020 Jura
60.000 i bøde til influent for skjult reklame

I en sag om skjult reklame har en influent accepteret at betale en bøde på 60.000 kroner. Influenten havde ikke markeret betalte opslag som reklame

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik