Nyheder

2. sep 2020 FDIH event
Webinar: FDIH skal fastholde sin stærke og direkte stil

På webinaret ”Spørg om fusionen” slog Dansk Erhvervs direktør Brian Mikkelsen fast, at fusionen styrker arbejdet for e-handlen med det bedste fra de to fusionspartnere, og at FDIHs Niels Ralund skal fastholde sin stærke og direkte stil.

2. sep 2020 FDIH event
E-handelskonferencen bliver digital: Nu kan du netværke og høre skarpe talere hjemme fra stuen

Der bliver masser af skarpe talere, smarte netværksmuligheder og vidensdeling, når E-handelskonferencen rykker fra Øksnehallen til internettet. Det er gratis at deltage for medlemmer.

1. sep 2020 Jura
Forbrugerombudsmanden slår fast: Sådan må du bruge udtrykket ”ingen binding” i din markedsføring

Udsagnet ”ingen binding” må anvendes ved markedsføring af aftaler om løbende levering af varer, hvis aftalen kan opsiges fra dag til dag. Kunden må kun være forpligtet til at betale for varer, der er afsendt på opsigelsestidspunktet, hvis det er oplyst, og det fremgår, hvornår varerne sendes.

Betaling SCA  mobil pc og kort
27. aug 2020 Jura Branchenyt
FDIH's betalingsguide til netbutikker er opdateret med SCA

Betalingsguiden er blevet opdateret, så du nu også bliver klogere på SCA, som får stor betydning for e-handlen.

27. aug 2020 Branchenyt Analyse
Salling kaster sig over det digitale dagligvaremarked

Coronakrisen har fået endnu flere danskere til at handle dagligvarer på nettet, og derfor er det fornuftigt, at Salling for alvor kaster sig ind i den digitale dagligvarekamp, vurderer FDIH’s Niels Ralund

26. aug 2020 Branchenyt
Fremtiden banker på: Robotterne er her!

Robotlagre kræver plads og penge. Mange penge. Alligevel investerer flere netbutikker i dem for at være konkurrencedygtige. Det er muligheden for hurtigere levering og øget effektivisering, som gør robotlagre attraktive for netbutikkerne.

21. aug 2020 Analyse Branchenyt
Nye tal: Coronaeffekten er aftagende i blomstrende dansk e-handel

Antallet af hårdt ramte virksomheder skrumper, mens knap hver tredje butik stadig har høj vækst som følge af corona-ændrede forbrugsmønstre. Virksomhederne forventer, at det øgede forbrug online vil vare ved.

20. aug 2020 Jura
Danske netbutikker i cookie-nødråb: Vi ser spøgelser

Datatilsynets vejledning om behandling af persondata om hjemmesidebesøgende giver som frygtet store problemer for danske netbutikker. Problemerne bliver ikke mindre af, at myndighederne i andre lande tilsyneladende tolker reglerne anderledes, eller at mange udenlandske konkurrenter blæser på reglerne og dermed får en stor konkurrencefordel. FDIH har forståelse for hensigten med reglerne, men er bekymret for konkurrencesituationen og havde derfor møde med Erhvervsstyrelsen tirsdag d 18/8 for at diskutere problemerne.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik