Nyheder

23. jun 2020 Analyse
E-handlen ser ud til at have tøjlet lavinen af efterspørgsel

Under coronaen oplevede en del netbutikker en pludselig tilstrømning af kunder. Det gav nogle noget svingende resultater i kundetilfredsheden. Det virker nu til, at mange af dem er ved at få tilpasset sig den store efterspørgsel og få tilfredsheden til at vende tilbage. Det viser tal fra FDIH’s seneste analyse.

22. jun 2020 Jura
Skal vi også sende en faktura til kunderne ved online handel?

Det er et spørgsmål, vi jævnligt modtager, og vi har derfor sendt det videre til vores skat, moms og revisions helpdesk hos Deloitte.

19. jun 2020 Branchenyt
Pop-up: Tre eksklusive brands går sammen om fysisk butik

De tre online brands, Christopher Cloos, About Vintage og Barons, slår sig sammen i ny butik på Strøget. Butikken præsenterer et ’rotationskoncept’, hvor mærkerne skiftevis kommer på udstilling og salg.

18. jun 2020 Branchenyt Politik
Ny kampagne skal sætte en stopper for unges køb af kopivarer

Patent- og Varemærkestyrelsen lancerer i samarbejde med en række kendte danske influencers en kampagne, der skal sætte fokus på køb af kopivarer. Denne er især rettet mod de unge, der har større tendens til forbrug af kopivarer.

18. jun 2020 Jura
Ny lov mod dyre lån - hvad betyder det for netbutikkerne?

Folketinget har vedtaget en lov, der forbyder indgåelse af låneaftaler med en ÅOP på over 35 pct. Endvidere forbydes markedsføring af lån med ÅOP på 25 pct. eller derover, og der sættes et loft over, hvor meget forbrugeren i alt kan komme til at betale tilbage.

16. jun 2020 Branchenyt
Ny dosis e-vitaminer til øregangene: Status på e-handlen under og efter coronaen

I den seneste episode af FDIH’s podcast, E-vitaminer, kan du få opsummeret branchens udvikling under coronakrisen, mens vi også retter blikket på det fremtidige e-handelslandskab.

15. jun 2020 Branchenyt
IT-sikkerhed: Ny trendrapport fra DKCERT

Ransomware, phishing og malware er stadig aktuelle trusler og stigende. Derfor er det vigtig for danske virksomheder og organisationer, herunder netbutikker, at få styr på egne IT-sikkerhedsprocedure. Det melder DKCERT’s seneste trendrapport.

11. jun 2020 Branchenyt
Zalando indfører nyt tiltag i bæredygtighedens tegn

Med håbet om en gennemgribende forandring af branchen vil Zalando indsamle bæredygtighedsdata fra sine partnerbrands for at få en øget forståelse af udfordringerne i branchen. Det kan få konsekvenser for brands og producenter på platformen.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik