Nyheder

26. mar 2020 Jura
Skal kunden betale for returnering af varen til netbutikken, når varen ikke bliver hentet i pakkeboksen eller på udleveringsstedet?

Efter den tidligere forbrugeraftalelov, kunne en forbruger fortryde et køb i en netbutik ved at undlade at hente varen på posthuset. Blev den erhvervsdrivende opkrævet betaling for returneringen, kunne disse omkostninger fradrages i det beløb, kunden skulle have tilbagebetalt.

25. mar 2020 FDIH event
Webinar om corona og logistik: Rygraden er presset, men holder

Logistikvirksomhederne skal håndtere flere pakker og hjemmeleveringer i takt med, at forbrugerne skruer op for e-handlen under coronakrisen. Trods travlheden er der styr på situationen, beroligede DAO365, PostNord Danmark og Bring, da de deltog i FDIH’s webinar om logistik og e-handel.

24. mar 2020
Coronakrisen vs. e-handlen – få hjælp og gode råd på FDIH’s kommende webinar

Der er hjælp på vej til fortvivlede e-handlere. FDIH afholder webinar onsdag og fredag denne uge med fokus på konkret sparring med administrerende direktører i logistikbranchen og rådgivning om regeringens hjælpepakker til erhvervslivet.

24. mar 2020 Jura
Overgangsordning for norsk moms ved e-handel

Den nye norske momsordning på varer, som nordmændene køber via e-handel, er udfordret af Corona og teknik. Så Skatte-etaten introducerer en overgangsordning uden hård kontrol.

23. mar 2020 Analyse Politik
Nyeste corona-tal: Forbrugerne flytter forbruget online

Mens de fysiske butikker lukker ned under krisen, flytter flere danskere deres forbrug på nettet, hvor flere butikker melder om fremgang i salget og hyrer flere medarbejdere. Der er dog stadig mange virksomheder, som er hårdt ramt – især omni-channel virksomhederne lider.

21. mar 2020 Analyse
2 ud af 3 netbutikker i EU forventer fald i salg

E-handlen er også stærkt mærket af Corona’en og manglende købelyst, men e-handlen i EU kan hjælpe med varer, der ikke længere kan fås i fysiske butikker. Det bliver hårdt, men i Danmark er FDIH's direktør stadig optimist.

20. mar 2020 FDIH event
Fire danske netbutikker: Sådan håndterer vi coronasituationen

Fredag delte fire danske netbutikker deres erfaringer med FDIH’s medlemmer på FDIH’s første webinar. Her får du de vigtigste punkter fra webinaret.

19. mar 2020 Politik
Hjælpepakker – hvad dækker de?

Folketinget har i fuld enighed på rekordtid vedtaget en stribe hjælpepakker, der skal afbøde konsekvenserne af Corona-foranstaltningerne. Pakkerne skal hjælpe ved fyringer, hjemsendelser, karantæne, lukkede butikker, aflyste arrangementer, tomme fly og hoteller. Her er et aktuelt overblik over de nu aftalte hjælpepakker.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik