Webinar: FDIH skal fastholde sin stærke og direkte stil

På webinaret ”Spørg om fusionen” slog Dansk Erhvervs direktør Brian Mikkelsen fast, at fusionen styrker arbejdet for e-handlen med det bedste fra de to fusionspartnere, og at FDIHs Niels Ralund skal fastholde sin stærke og direkte stil.

Webinaret ”Spørg om fusionen” kom omkring mange forskellige emner om alt fra antallet af dobbeltmedlemmer, medlemssider og events  til opsigelsesvarsler samt om FDIH’s direktør Niels Ralund nu skal være knap så skarp i mælet.

FDIH’s bestyrelsesformand, Anders Lindhardsen, direktør Niels Ralund og Dansk Erhvervs adm. direktør Brian Mikkelsen svarede på deltagernes spørgsmål.

Til spørgsmålet fra Dennis Drejer, Rito.dk om risikoen for en mundkurv til Niels Ralund, slog Brian Mikkelsen fast, at det vil ikke ske.

Han slog fast, at fusionen handler om at tage det bedste fra de to organisationer for at skabe endnu større gennemslagskraft for e-handlen. Her spiller Niels Ralund som Dansk Erhvervs kommende e-handelsdirektør en afgørende rolle som den stærke stemme.

FDIH’s medlemmer kan se eller gense webinaret her i fusionsafsnittet. Ligeledes er "Spørgsmål/Svar" om fusionen redigeret, og der er tilføjet ekstra spørgsmål om fuldmagter til de to generalforsamlinger i september.

 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik