Stort logistikcenter på vej syd for København

Verdion og Aviva Investors vil bygge kæmpe logistikcenter tæt på København. FDIH hilser det nye center velkommen.

E20 Park Copenhagen er navnet på et nyt, stort logistikcenter, der skal opføres i Solrød 35 km. syd for København.

Aviva Investors og logistikspecialisten Verdion står bag byggeriet, der får en kapacitet på 150,000 kvadratmeter.

Håbet er at tiltrække store og små virksomheder indenfor især medicin- og e-handelsbranchen.

Virksomhederne, der får plads i centeret, kan se frem til lager- og distributionsenheder fra 5.000 kvadratmeter, men der bliver også udbudt mindre enheder fra 2.500 kvadratmeter, der blandt andet egner sig til lokale virksomheder og startups.

”Vi har her mulighed for at imødekomme den efterspørgsel i stor skala med fokus på hurtighed og fleksibilitet til at opbygge faciliteter af høj kvalitet, der kan imødekomme vores kunders krav. Mere end to millioner mennesker befinder sig inden for en times kørsel fra området, og der er ikke noget sted tættere på Københavns centrum, der kan tilbyde det samme i omfang, størrelse og kvalitet af den omkringliggende park, som de logistikfaciliteter, vi kan levere ved Solrød, kan,” fortæller Michael Hughes, administrerende direktør for Verdion.

Godt med flere logistikmuligheder

Hos FDIH bliver det nye logistikcenter hilst velkommen. En god infrastruktur med mange logistikmuligheder skærper konkurrenceevnen, og det er det der i høj grad brug for, nu hvor Amazon bygger logistikcentre både nord og syd for Danmark.

”Og så ligger det jo også godt i forhold til eksport til både Sverige og Tyskland. Det er alt i alt godt nyt for danske virksomheder,” siger Niels Ralund, adm. direktør i FDIH.

Ifølge FDIH’s Logistikanalyse fra 2019 havde 14 % af de danske netbutikker valgt at outsource hele deres lager og fullfilmentservice.

 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik