Overser du tusindvis af potentielle kunder?

Er du på jagt efter nye kunder i både ind- og udland, så er det værd at kigge nærmere på Huaweis AppGallery, der hver måned benyttes af mange millioner forbrugere, men som stadig er relativt ukendt for danske virksomheder.

Huaweis appbutik, AppGallery, er med mere end 400 millioner aktive brugere om måneden den tredjestørste appbutik i verden – kun overgået af Apple og Google. En del danske virksomheder har allerede fået deres app over i AppGallery, men der er trods størrelsen stadigvæk relativt få danske virksomheder, der  benytter muligheden.

”Jeg tror simpelthen, at der er rigtig mange, som ikke ved, at AppGallery er så stor – også i Danmark - og derfor har man det ikke med i overvejelserne,” forklarer Niels Ralund, som netop har haft møde med Huawei.

Seks procent af den danske befolkning bruger AppGallery hver måned, og over de sidste tre måneder, har væksten været på over tyve procent. Selvom mange Huawei-brugere allerede har både Google Play og AppGallery på deres smartphones, så er det vigtigt for virksomhederne, at deres Android apps er uploadet i begge app-butikker, lyder anbefalingen fra Huaweis kommunikationschef, Tommy Zwicky. 

Flere og flere e-handels apps

Selvom AppGallery stadig ikke er så bredt kendt hos danske virksomheder, så er der dog over det sidste seks til otte måneder kommet mange nye virksomheder til AppGallery. Bl.a. har COOP og AutoUncle allerede tilsluttet sig.

Det er dog ikke kun apps til dagligdagen, som har fundet vej til AppGallery. Også inden for underholdningsbranchen ser man stigende tilslutning til Huaweis egen appbutik. Her har bl.a. SoundBoks og B&O uploadet deres apps.

Mere e-handel på mobilen i fremtiden

FDIH’s e-handelsanalyser viser klart, at en stigende del af e-handlen rykker over på smartphones, og derfor giver det ifølge Niels Ralund god mening at sikre, at man kan findes af kunder på de største markeder.

”Især for virksomheder med eksportambitioner, og dem kommer der heldigvis flere af, er det helt oplagt at kigge nærmere på, om ikke AppGallery kan være en hurtig vej til flere kunder.”

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik