Firtals elev bankede gamle siloer ned med data og vandt stor pris

For første gang nogensinde vandt en elev fra en netbutik Detailuddannelsens Fagprøvepris. Sejren understreger, at de gamle siloer i dansk detailhandel er slået ned, jubler FDIH.

Fredag d. 18. september 2020 blev der skrevet historie i den gamle Børsbygning. Louis James Hogg vandt nemlig som den første elev fra en netbutik Detailuddannelsens Fagprøvepris.

FDIH’s Niels Ralund var tilstede under prisoverrækkelsen, og han kneb næsten en tåre, da prisen gik til Louis James Hogg, som har læst Digital Handel på Århus Business College, hvor han undervejs har været elev hos Firtal Web.

”Jeg er vildt glad på Louis’ vegne, men jeg er også super stolt og glad på e-handelsbranchens vegne. Jeg synes, det er endnu en blåstempling af det arbejde, som netbutikkerne laver, og jeg er meget glad for, at uddannelsesnævnet med prisen anerkender e-handel som en ligeværdig del af detailhandlen. ”

Skabte vækst på 23 %

Louis James Hogg vandt prisen for sit arbejde med at optimere priser i forhold til Pricerunner for netbutikken Jala Helsekost. Arbejdet betød, at salget steg med 23 %.

”Det er fuldt fortjent, at Louis vinder. Den intelligente brug af data til at optimere forretningen er allerede nu ekstrem vigtig, og den bliver kun endnu vigtigere i fremtiden, ” siger Niels Ralund og slutter med en opfordring til virksomhederne.

”Der er kommet mange nye e-handelsuddannelser det sidste stykke tid, og de mange elever har brug for at få noget jord og data under neglene. Derfor håber jeg, at flere virksomheder vil tage elever ind – som Louis har vist, så kan det blive en god forretning.”

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik