E-handelskonferencen bliver digital: Nu kan du netværke og høre skarpe talere hjemme fra stuen

Der bliver masser af skarpe talere, smarte netværksmuligheder og vidensdeling, når E-handelskonferencen rykker fra Øksnehallen til internettet. Det er gratis at deltage for medlemmer.

Torsdag d. 29. oktober skulle FDIH have slået dørene op til E-handelskonferencen og godt 1000 deltagere, men som følge af coronakrisen, er det nu aflyst. Det betyder dog ikke, at Danmarks skarpeste digitale hjerner ikke skal mødes for at diskutere, netværke og dele viden.  

FDIH’s eventteam har nemlig knoklet en vis legemsdel ud af bukserne for at finde et alternativ til den fysiske konference. Det er lykkedes!  

D. 29. oktober byder vi derfor velkommen til den allerførste digitale E-handelskonference.

”Vi havde selvfølgelig håbet, at vi kunne mødes fysisk, men vi har i et godt stykke tid vidst, hvilken vej det gik. Derfor har vi også haft tårnhøje ambitioner om at skabe et lige så godt alternativ og ikke bare ”det næstbedste”. Det er jeg sikker på lykkes. Det er lidt som en øl; du kan få den på flaske eller på fad, men den smager godt uanset hvad,” siger eventchef Anne K. Hansen. 

Derfor har vi også haft tårnhøje ambitioner om at skabe et lige så godt alternativ og ikke bare ”det næstbedste”. Det er jeg sikker på lykkes. Det er lidt som en øl; du kan få den på flaske eller på fad, men den smager godt uanset hvad.

Afslappet dresscode og masser af netværk for alle 

Konferencen bliver holdt på en platform, der sikrer, at du som deltager kan gøre alt det, du plejer på E-handelskonference: høre spændende talere, diskutere med andre skarpe hoveder og netværke med resten af branchen. 

”Jeg vil vove at påstå, at den eneste forskel er, at du nu kan gøre det uden bukser på, fordi du kan sidde hjemme i stuen og få det hele serveret på et digitalt sølvfad. Samtidig kan du i endnu højere grad planlægge din dag, så du får hørt og mødt præcis de mennesker, du gerne vil.”  

E-handelskonferencen er kendt for at mennesker mødes og nye kontakter skabes - det kan denne platform skabe for os alle

Også partnerne, som normalt stiller op med kreative stande, kan se frem til gode digitale løsninger, garanterer Anne K. Hansen. 

E-handelskonferencen er kendt for at mennesker mødes og nye kontakter skabes - det kan denne platform skabe for os alle. Vi er dybt imponerede over den valgte platforms løsninger, og vi glæder os utroligt meget til at skabe rammerne digitalt for, at alle partnerne kan vise deres værd og skabe de kontakter, der er behov for, så branchen som helhed står stærkere efter konferencenAlle partnere vil få mulighed for grundig introduktion til, hvordan vi går fra fysiske til virtuelle møder på selve dagen 

Besøg af giganterne og erhvervsministeren 

Den digitale debutkonference byder som den fysiske på et væld af interessante talere fra ind- og udland. Du kan blandt andet møde erhvervsminister Simon Kollerup, og Lee Peterson vil være med live fra USA 

Du kan også se topmødet mellem Sallings e-handelsdirektør, Thor Jørgensen, og nemlig.com topchef, Stefan Plenge. 

”Det glæder jeg personlig meget til. De to giganter skruer gevaldigt op for tempoet og ambitionerne, så der er helt sikkert en masse viden og inspiration at hente – også for alle dem, der ikke sælger dagligvarer.”  

Det er gratis at deltage i konferencen for medlemmer. For ikke-medlemmer er prisen 600 kr. 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik