Topmøde: Giganterne tørner sammen på E-handelskonferencen 

Stefan Plenge fra nemlig.com og Thor Skov Jørgensen fra Salling Group byder hinanden op til dans på E-handelskonferencen, hvor de vil diskutere fremtidens e-handel. Kasper Holst fra Impact styrer slagets gang. E-handelskonferencen går i år virtuelt.

Dagligvarebranchen har fået et gevaldigt gennembrud under coronakrisen, hvor de danske forbrugere i stor stil har byttet køen i supermarkedet ud med bestillinger på nettet. 

Gennembruddet har ført til travlhed i de digitale dagligvarebutikker, men det har også ført til nye tiltag og satsninger. nemlig.com har udvidet med blandt andet natlevering og har hyret hundredvis af nye medarbejdere, mens Salling Group har annonceret, at de nu også kaster sig ind i den digitale dagligvarekamp med et meget stort millionbeløb. Pengene skal blandt andet bruges på at levere dagligvarer i Storkøbenhavn. 

Trods travlheden har Stefan Plenge fra nemlig.com og Thor Skov Jørgensen fra Salling fundet tid til at mødes på scenen til E-handelskonferencen 2020.

Det vækker glæde hos FDIH’s eventchef, Anne K. Hansen. 

”Det er repræsentanter fra to af de største og mest ambitiøse e-handelsvirksomheder herhjemme, og samtidig er de to herrer ikke bange for at sige deres mening. Derfor tror jeg virkelig, at det kan blive en interessant debat.” 

Der er mange – også nylige – eksempler på debatter mellem ambitiøse konkurrenter, der ender i råbekonkurrencer a la Trump vs. Biden. Det skal man dog ikke frygte, forsikrer Anne K. Hansen. 

 ”Dels er Stefan og Thor nogle meget fornuftige mennesker, der sagtens kan gå hinanden på klingen uden at råbe, og dels bliver ”slaget” styret af Kasper Holst fra IMPACT. Han kan både styre løjerne og stille de rigtige spørgsmål.” 

Topmødet er blot et blandt flere stærke indslag på E-handelskonferencen. Erhvervsminister Simon Kollerup giver et indblik i det politiske værksted, Herman Haraldsson fra Boozt.com gør dig klogere på bæredygtighed og Louise Byg Kongsholm dykker ned i forbrugertendenser. Flere talere vil blive offentliggjort løbende. For medlemmer af FDIH er det ganske gratis at deltage i årets helt store virtuelle konference. Sæt dagen af, find et sted, hvor du kan sidde i ro og mag og vælg imellem et overvældende udbud af talere og netværksmøder.  

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik