Stolt FDIH-direktør er klar til fusion: Vi sluttede med et brag

Den virtuelle E-handelskonference blev et sigende punktum for FDIH, der nu slår sig sammen med Dansk Erhverv.

FDIH fusionerer pr. 1. november med Dansk Erhverv. Det glæder jeg mig meget til – både på FDIH’s vegne, men i særdeleshed på medlemmernes vegne.

Alligevel er det med et vist vemod, at jeg nu sammen med mine kollegaer kan folde FDIH-fanen sammen.

I den bedste verden havde vi gjort det torsdag til en E-handelskonference med fysisk fremmøde og en masse håndtryk og krammere med jer medlemmer. Det skulle det ikke blive til i år. 

Heldigvis sluttede vi alligevel med manér, da vi afholdt vores virtuelle E-handelskonference med et hav af interessante talere og over 1500 deltagere.

E-handelskonferencen var i mine øjne et meget symbolsk punktum for FDIH.

Trods diverse coronabenspænd helt op til selve dagen formåede vi i mine øjne at holde et brag af en konference, der på fornem vis demonstrerede den FDIH-ånd og kampgejst, som jeg og vi bryster os af. Det er jeg enormt stolt af. E-handelskonferencen var i mine øjne et meget symbolsk punktum for FDIH.

Vi tager ånden og gejsten med over i Dansk Erhverv, hvor vi som Dansk Erhverv Digital Handel vil forsætte med at bevise os selv. Både overfor vores nye dygtige kollegaer, men i særdeleshed overfor jer medlemmer. Det er jeg ikke i tvivl om, at vi kan. 

Vi har allerede masser af nye projekter i gang; de første analyser, events og guides er på trapperne. Vi begynder med andre ord lige så godt, som vi sluttede.

Vi har allerede masser af nye projekter i gang; de første analyser, events og guides er på trapperne. Vi begynder med andre ord lige så godt, som vi sluttede

Jeg kunne sagtens bruge mange flere ord på at beskrive den udvikling, FDIH har været igennem, og hvordan vi nu vil fortsætte arbejdet under en ny fane. Men jeg vil hellere slutte med at sige tak for første halvleg til alle jer samarbejdspartnere og medlemmer. Det har været en udsøgt fornøjelse.

Jeg og resten af FDIH-teamet glæder os til at fortsætte med at kæmpe for jer og den digitale handel i Danmark.

Husk, at I er velkomne på vores kontor, hvis I vil høre mere om de nye muligheder hos Dansk Erhverv, og at vi selvfølgelig også meget gerne kommer rundt i landet til jer – peugeoten er tanket og klar.

Niels Ralund. 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik