Skal du også sikre dig en kommende e-handelsstjerne?

FDIH opfordrer netbutikkerne til at få en e-handelspraktikant. Du får friske øjne og flere hænder i din virksomhed, og du er samtidig med til at forme fremtidens digitale stjerner.

Fredag d. 18. september 2020 blev der skrevet historie i den gamle Børsbygning. Louis James Hogg vandt nemlig som den første elev fra en netbutik Detailuddannelsens Fagprøvepris.

Louis James Hogg læser e-handel og havde som elev arbejdet med at optimere priser i forhold til Pricerunner for netbutikken Jala Helsekost. Arbejdet betød, at salget steg med 23 %.

Nu har du muligheden for at sikre dig en ”Louis” og få friske øjne og flittige hænder i din virksomhed.

E-handelsuddannelsen på CPHBusiness står nemlig klar med 60 studerende, der skal i praktik i forbindelse med deres uddannelse.

De studerende har typisk en uddannelse som enten markedsøkonom, serviceøkonom, handelsøkonom eller multimediedesigner, inden de tager overbygningen med e-handel. Rigtig mange har studierelevant arbejde og har derfor allerede kompetencer inden for eksempelvis digital markedsføring. 

Mange af FDIH’s medlemmer har allerede haft gode erfaringer med praktikanter, og Niels Ralund opfordrer til, at flere netbutikker udnytter muligheden for at få en praktikant.

”Det er en win-win-win. Virksomheden får tilført ekstra hænder og friske øjne, der kan hjælpe med eksisterende opgaver og udvikle nye løsninger, praktikanten får den nødvendig jord under neglene og samtidig sikrer det de fremtidige e-handelsstjerner.”

Er du interesseret i en praktikant, kan du sende et kort stillingsopslag til Rie Ulrich, som er praktikkoordinator på uddannelsen.  Herefter vil du få ansøgninger fra de studerende.

Praktikperiode

De studerendes praktik ser ud som følger:

  • 4 dage om ugen (man.-tors.) på 2. semester i ugerne 15-20 begge uger inklusiv
  • 4 dage om ugen (man.-tors.) på 3. semester i ugerne 32-41 begge uger inklusiv

Nogen praktikvirksomheder vælger at tilknytte de studerende hen over sommerferien i studiejob for derved at få de to perioder til at hænge sammen. Men det er helt op til dig som virksomhed at afgøre, om det er interessant og relevant.

Spot talenterne før dine konkurrenter

Hvis du gerne vil sikre dig en praktikant, så har du nu også muligheden for at spotte den dygtigste før dine konkurrenter. Det gør du ved at deltage i et digitalt møde d. 7. december, hvor du får præsenteret 5-6 e-handelsprojekter fra de studerende, som du skal give feedback og bedømme. Her kan du se niveauet og samtidig gøre dine hoser grønne hos de studerende.

Er du interesseret, kan du tilmelde dig via dette link.

Kommentarer

21. okt 2020 Peter

Spændende mulighed ! Linket til det digitale møde d. 7. december virker ikke.

21. okt 2020 Søren Poulsen

Hej Peter ( og andre) Beklager. Nu burde det virke:) Mvh. Søren / FDIH

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik