Ny leveringsduo på vejene: Danske Fragtmænd og DAO indgår i samarbejde

Danske Fragtmænd og DAO skal hjælpe hinanden med transport og distribution til kunder.

If you can’t beat themjoin them, lyder et gammelt engelsk ordsprog. Og det er netop, hvad transportkoncernen, Danske Fragtmænd, og distributionsselskabet, DAO, har gjort. De har indgået et transportægteskab, der kombinerer leveringen til erhvervslivet og private modtagere. 

Danske Fragtmænd har hovedsageligt beskæftiget sig med B2B-markedet, mens DAO har gjort sig mest i B2C, så samarbejdet er en oplagt mulighed for at udvide kundebasen hos begge virksomheder. Det betyder også, at Danske Fragtmænd kan beskæftige sig mere med den voksende e-handel. 

“Internethandlen er i vækst og har været det længe. Men det er ikke et marked, som Danske Fragtmænd tidligere har haft fokus på, fordi vores forretning primært er bygget til at håndtere forsendelser til erhvervslivet. Vi oplever dog i stigende grad, at vores kunder efterspørger one-stop-shopping. De ønsker en transportør, der kan løse det hele, både pakker til deres private kunder og forsendelser til erhvervslivet. Derfor har vi i et stykke tid arbejdet på at finde en samarbejdspartner, der kunne hjælpe os med at levere vores kunders forsendelser til de private modtagere, fortæller administrerende direktør I Danske Fragtmænd, Jørn P. Skov. 

Danske Fragtmænd og DAO har allerede testet det nye samarbejde af på tre af Dansk Fragtmænds kunder. Der rapporteres om stor tilfredshed fra alle parter. Virksomhederne er derfor nu klar til at tilbyde løsningen til de øvrige kunder og forventer, at der vil være stor interesse for de muligheder, som samarbejdet skaber. 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik