Amerikansk toptaler gæster E-handelskonferencen

Lee Peterson blev i 2019 den bedst ratede taler til den kæmpemæssige NRF-konference i New York. I år gæster han E-handelskonferencen, hvor han vil gøre de danske e-handlere klogere på fremtidens retail.

FDIH har fundet guld på den anden side af  Atlanten i form af den berømte retailekspert, Lee Peterson, som gæster årets E-handelskonference. Med over 30 års erfaring inden for retailstrategi og public speaking, giver han konferencen et internationalt perspektiv på fremtidens forbrugere og detailhandel.

Lee Peterson blev i 2019 den bedst ratede taler til den store internationale retailkonference, NRF, og han arbejder blandt andet for giganter som Samsung, CVS og New Balance. Tilføjelsen af Lee Peterson til talerlisten er med andre ord lidt af et scoop, jubler eventchef hos FDIH, Anne K. Hansen.

”Vi har virkelig skudt papegøjen. Lee Peterson bidrager ikke blot med et internationalt aspekt – han giver også et unikt og yderst detaljeret indblik i, hvordan detailhandlen såvel som forbrugerne ser ud i fremtiden – alt sammen baseret på veldokumenteret research. Det er værdifuld viden for enhver, som sælger til forbrugere. Herudover er han berømt for sine talerevner og er et meget sympatisk menneske”

Lee Peterson gæster den virtuelle scene til E-handelskonferencen med et foredrag, som er døbt ”The Store of the Future is not a Store”. Som titlen indikerer, vil oplægget tage udgangspunkt i, hvordan fremtidens detaillandskab kommer til at se ud. Det bliver dyrt, hvis man prøver at lave halve løsninger i håbet om at bevare bare lidt af den detailhandel, som vi kender den i dag.  

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik