Første partner-webinar: Læs af de bedste og kom igennem corona-krisen

FDIH og Hesehus er klar med nyt webinar, hvor der er fokus på nye tendenser og gode råd til at komme igennem corona-krisen. Hør blandt andet, hvordan Matas styrker brugeroplevelsen.

Hvordan driver og styrker vi bedst muligt salget online, så vi står stærkest både under og efter Corona? 

Har du som mange andre netbutikker også stillet dig selv det spørgsmål, og er du stadig i tvivl om svaret, så bør du deltage på FDIH og Hesehus’ webinar d. 2. april.  

Tilmeld dig nu 

Her vil Lars Hedal, adm. direktør for Hesehus, bl.a. give et indblik i nogle af de tiltag, som flere e-handlere allerede har taget, når det fx kommer til at maksimere værdien af ethvert onlinebesøg og benytte de sociale medier til at fastholde relationen til kunderne og dermed loyaliteten til brandet. 

Mette Reinholt Mortensen, direktør for leverance og udvikling hos Hesehus, vil også servere de fem varmeste trends fra den store NRF-konference, som blev afholdt i New York, før virussen lukkede store dele af verden.  

Jesper Kirkemoe, Head of Digital Business Development, Matas A/S vil også have et indlæg, hvor han vil fortælle, hvordan Matas i denne tid styrker brugeroplevelsen for at stå stærkest muligt hos kunderne. 

Flere partner-webinarer på vej 

Webinaret er kommet hurtigt i stand efter godt samarbejde med Hesehus, forklarer FDIH’s eventchef, Anne K. Hansen. 

”Jeg er stolt af, at vi så hurtigt kan få stablet så stærkt et webinar på banen. Vi kan jo desværre ikke mødes fysisk, men jeg er sikker på, at deltagerne får konkrete råd, som de straks kan gå i gang med at implementere selv.” 

Ifølge FDIH’s eventchef er der flere partner-webinarer på vej efter Påsken. 

”I den her situation skal vi skrue op for videndelingen, da mange sidder og føler sig lidt på herrens mark, derfor vil jeg gerne opfordre alle leverandører til at tage fat i os, hvis de kan se en idé i at dele viden med danske netbutikker.” 

Vil du gerne arbejde sammen med FDIH? Tag fat i Magnus (mgh@fdih.dk) eller Pernille (pet@fdih.dk) 

Kommentarer

30. mar 2020 Lone Wallin

,

30. mar 2020 Lone Wallin

.

30. mar 2020 Stine Gottfred Jeppesen

Jeg vil gerne tilmeldes webinar :-)

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik