Gigantisk hjælpepakke er et stort og nødvendigt skridt

Den nye gigantiske hjælpepakke, som et samlet Folketing står bag, er et yderst nødvendigt skridt, for mange virksomheder styrtbløder. Nu skal pengene ud, hvor de hjælper, hurtigst muligt, lyder det fra FDIH.

Et samlet Folketing præsenterede onsdag formiddag endnu en hjælpepakke til det danske samfund. Budskabet på pressemødet var, at Folketinget er klar til at gøre, hvad der skal til, og det glæder Niels Ralund, adm. direktør i FDIH.  

”Situationen er dødsensalvorlig i rigtig mange virksomheder, og derfor er det positivt, at politikerne vil gå så langt. Det kan forhåbentligt banke noget gejst ind i virksomhederne og noget tillid ind i forbrugerne, så de hjælper virksomhederne med at handle.  

Han hæfter sig ved, at der blandt andet er tale om en midlertidig kompensationsordning for selvstændige og midlertidig kompensationsordning for virksomheders faste udgifter.  

”Det vil hjælpe rigtig mange virksomheder, som lige nu kan se indkomsten forsvinde og derfor får meget svært ved at klare de faste udgifter.” 

Samtidig er det positivt, at hjælpepakken rammer bredt, så både de små, mellemstore og store virksomheder kan få hjælp.  

Nu gælder det bare om at få sat det i gang, så virksomhederne få hjælpen nu. Det kan kun gå for langsomt, så mit håb er, at hastigheden overgår bureaukratiet. Derfor vil jeg også gentage mit budskab om at betale den indbetalt moms tilbage. Det er effektivt, hurtigt og hjælper selvfølgelig også dem, der har indbetalt korrekt moms,” siger Niels Ralund 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik