FDIH er klar med nye digitale events

Videndelingen stopper ikke på grund af coronavirussen, forsikrer FDIH’s eventteam, som er klar med flere digitale events for netbutikkerne.

Coronavirussen har sat en stopper for flere af de fysiske seminarer hos FDIH, men det betyder ikke, at netbutikkerne ikke kan blive klogere. FDIH’s eventeam er nemlig godt i gang med at lancere flere digitale events.

”Om ganske få dage går vi live med digitale events i FDIH, nu vi ikke har mulighed for at bringe folk sammen fysisk. Vi starter fredag, hvor udvalgte e-handlere deler ud af deres erfaring med at styre deres virksomhed sikkert igennem corona-krisens allerførste dage. Vi har blandt andet indlæg fra Luksusbaby og Legeakademiet,” forklarer eventchef Anne K. Hansen.

Hun opfordrer samtidig virksomhederne til at tage kontakt, hvis de har gode ideer til emner eller events. Anne kan kontaktes på akh@fdih.dk eller 2178 2720.

Udover FDIH’s egne events kan du også se en liste over andre e-handelsevents på FDIH.dk

Arbejdet med E-handelsprisen fortsætter  

Et af forårets højdepunkter i e-handelsverdenen er E-handelsprisen, og den skal nok blive afholdt – på den ene eller anden måde, forsikrer Anne K. Hansen.

”Torsdag i denne uge mødes 65 af dansk e-handels allerstærkeste profiler på videokonferencer for at udvælge de 5 nominerede i hver af kategorierne til E-handelsprisen 2020. I dagene efter dette 2. møde i indstillingsudvalget ringer vi FDIH’ere ud til de dygtige nominerede og inviterer dem alle til jurydagen den 30. april. De smukke lokaler på Børsen til jurydagen er booket for længe siden, men vi overvejer naturligvis også at flytte jurydagen over på videokonference, uden vi mister kvaliteten i udvælgelsen af Danmarks absolut bedste e-handlere. Det er for tidligt at sige noget om den store festdag, E-handelsprisen 2020, som er den 14. maj i Øksnehallen. Vi følger naturligvis situationen i vores samfund og hos alle vores medlemmer nøje, og er løbende i dialog med de super seje folk i Øksnehallen. Men E-handelsprisen 2020

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik