Amazon ruller fremad med succesfuld leveringsrobot

Amazons nye leveringsapparat, Amazon Scout, rykker nu sydpå efter succes i Californien og Washington. Robotten har gjort sig nyttig under nedlukningen, hvor fysisk kontakt begrænses.

Der er fortsat fuld fart over feltet hos Amazon, som, i modsætning til mange andre virksomheder, er vokset eksponentielt under coronakrisen. Den berømte markedsplads, der er kendt for at være innovative inden for digitalisering og service, planlægger at opruste leveringen i flere stater med deres autonome leveringsrobot, Amazon Scout.

Nu ruller Amazon Scout ind i sydstaterne Georgia og Tennessee. Robotten har tidligere haft succesfuld levering af pakker i Californien og Washington.

Brugbar under Corona

Amazon Scout er på størrelse med en køleboks og bevæger sig i gå-tempo. Den er designet til at styre udenom hindringer på vejen såsom skraldespande, kæledyr, børn m.m.

Robotten har vist sig at være særlig nyttig under coronakrisen, hvor fysisk kontakt frabedes. Den har yderligere hjulpet med at opretholde servicen på levering af varer i en tid med høj efterspørgsel.

Den nye leveringsmetode er et led i Amazons bevægelse mod at være 100% Co2 neutrale i 2040.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik