E-handelsprisen 2020: Deltagerne i indstillingsudvalgene er hoppet i arbejdstøjet

Første skridt mod at finde Danmarks dygtigste e-handlere blev taget, da FDIH fredag slog dørene op til første indstillingsudvalgsmøde på Børsen

Hvem skal vinde de eftertragtede E-handelspriser i år?

Det kom vi et lille skridt nærmere fredag d. 17. januar, da FDIH afholdt det første indstillingsmøde. Her mødtes 50 skarpe digitale hjerner for at diskutere, hvem der skal slippe gennem det første nåleøje.

”Det er jo de første små skridt på vej mod et af årets største højdepunkter, nemlig E-handelsprisfesten, så det var meget passende, at solen skinnede fra en skyklar himmel, for det er lidt en festdag for os,” siger Niels Ralund.

Deltagerne i indstillingsudvalgene kommer fra hele landet – det første vækkeur bimlede kl. 03:45 – men trods det var der smil hele vejen rundt, da deltagerne gik i gang med diskussionerne, forklarer Niels Ralund.

”Jeg bliver altid så stolt til de her dage, fordi der både er plads til smil og faglige diskussioner. Deltagerne brænder virkelig for opgaven og går meget seriøst til den. Det er med til at sikre et tårnhøjt niveau, så der er ingen konkurrencedeltagere, der kommer med på en badebillet.”

Hvad så nu?

Deltagerne i indstillingsudvalgene vælger ud fra alle de indstillede virksomheder op til 20 i hver kategori, som går videre. Disse virksomheder bliver kontaktet mellem den 20. januar og den 14. februar, hvor de skal bekræfte, at de ønsker at gå videre i konkurrencen. Virksomhederne vil blive bedt om at indsende en "one-pager" med begrundelse for, hvorfor netop de skal vinde den givne E-handelspris. På baggrund af indsendte "one-pages" udvælger Indstillingsudvalget den 19. marts 2020 op til fem virksomheder indenfor hver kategori, som går videre til jurydagen.

Læs mere om processen og book din billet til årets fest

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik