12-dobbelte E-handelsprisvindere åbner og lukker B2B ballet i Odense

FDIH’s store B2B E-handel konference bliver åbnet af Christian Agger og lukket af Stefan Funch, som tilsammen har vundet 12 E-handelspriser og bringer erfaring fra virksomheder som A&O Johansen, Brødrene Dahl, MobilePay og Satair ind på scenen.

Det digitale B2B marked er inde i en eksplosiv udvikling. Det skal afspejles i FDIH’s arbejde og derfor går vi all in med vores første rene B2B E-handel konference, som løber af stablen d. 26. februar i Odense. Vi har nemlig sikret et stærkt talerfelt, der blandt andet består af to af Danmarks skarpeste B2B-hoveder: Christian Agger og Stefan Funch.

”B2B-markedet er hamrende interessant og inde i en rivende udvikling digitalt, og det skal vores første rene B2B E-handel konference selvfølgelig afspejle. Derfor er jeg pavestolt af, at vi kan samle et så stærkt talerfelt og blandt andet få Christian Agger og Stefan Funch med ombord,” siger FDIH’s eventchef Anne K. Hansen.

Christians CV taler for sig selv, og jeg glæder mig virkelig også til at høre Stefan Funch fortælle om sine erfaringer med digital udvikling fra blandt andet MobilePay, som han var ansvarlig for ved lanceringen, og hvordan han og resten af holdet hos A&O Johansen har forvandlet den traditionelle håndværkerbutik til en topmoderne B2B- og omni-channel virksomhed i verdensklasse

Christian Agger kan trække på 20 års erfaring, hvor han blandt andet har stået i spidsen for Brødrene Dahl, Saint-Gobain, Satair og Airbus og har vundet 6 E-handelspriser.

”Christians CV taler for sig selv, og jeg glæder mig virkelig også til at høre Stefan Funch fortælle om sine erfaringer med digital udvikling fra blandt andet MobilePay, som han var ansvarlig for ved lanceringen, og hvordan han og resten af holdet hos A&O Johansen har forvandlet den traditionelle håndværkerbutik til en topmoderne B2B- og omni-channel virksomhed i verdensklasse.”

”Samtidig bliver det også interessant at høre om en virksomhed, der – via Billigvvs.dk – har taget turen fra ren B2B til også at omfavne B2C,” siger Anne K. Hansen.

Book din billet til konferencen nu

Inspirerende strategier og konkrete værktøjer til billige penge

Udover Christian Agger og Stefan Funch kan deltagerne på B2B konferencen glæde sig til at høre oplæg fra blandt andre Lars Hedal, Hesehus, Tommy Søndergaard, Billig-arbejdstøj og Gitte Kristensen, HC-CARGO Bosch Group Company.

”Vi er stadig i gang med at finde endnu flere stærkere talere, men med de talere, vi allerede har på plads,  så jeg tør godt garantere en konference med tårnhøjt niveau, hvor deltagerne både bliver præsenteret for inspirerende strategier og konkrete værktøjer til store som små virksomheder”, siger Anne K. Hansen.

Vil du med til konferencen? Køb din billet nu (kun 300,- kr. ekskl. moms for medlemmer og 600,- kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik