Nu kan du søge penge til digital og grøn omstilling

Der er åbnet for en ny runde med tilskud til digital omstilling. SMV’ere kan søge tilskud til rådgivning om digitaliseringsforløb, der støtter en grønnere profil eller ressourceoptimering.

Frem til 2. marts kan små og mellemstore virksomheder søge om tilskud på enten 25.000 kr. eller 100.000 kr. til digitaliseringsforløb med en grøn profil.

Formålet med tilskuddene er at fremme digitalisering og e-handel i små og mellemstore virksomheder i alle erhverv i Danmark, og det sker via tilskud til indkøb af privat rådgivning. Alle ansøgninger vurderes ud fra en række tildelingskriterier.  De forskellige forløb har forskellige kriterier Ansøgningerne behandles efter først-til-mølle princippet, og udover ansøgningen forpligter virksomheden sig i nogle forløb til at deltage i en workshop om emnet.

 Der er i denne runde særligt fokus på grønne projekter. Hvis din ansøgning udløser et tilskud på 25.000 kr., kan dette anvendes til potentialeafklaring eller implementering, eller en kombination af begge. Tilskuddet kombineres med obligatorisk deltagelse på en af de to workshops indenfor temaerne: ”Styrk din e-handel med en grøn profil” og ”Brug data til ressourceoptimering og vedligeholdelse”. De obligatoriske workshops for begge temaer gennemføres i både Herning (24.marts) og Sorø (2.april).

De forskellige forløb er beskrevet på SMV:digitals hjemmeside.

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik