Eventchefens tre gode grunde: Derfor skal du deltage i E-handel Danmark

Mangler du lige en sidste god grund til at booke billet til FDIH’s konference i Århus? Bare rolig, vores eventchef er klar med hele tre af slagsen.

Torsdag d. 26. marts slår FDIH for fjerde gang dørene op til konferencen E-handel Danmark i Århus. Knap 200 e-handlere har allerede købt billet, men er du endnu ikke helt overbevist om, hvorfor du skal rive en dag ud kalenderen, får du her tre gode grunde af FDIH’s eventchef Anne K. Hansen.

Stærke key notes

Vi har et super stærkt talerfelt med en god blanding af key notes, der både kan male med den store pensel og dykke ned i detaljerne.  

Du kan blandt andet glæde dig til at høre Henrik Libak, der har stået i spidsen for Dansk Supermarked og har over 30 års erfaring med at skabe resultater inden for bl.a. forretningsudvikling, ledelse og salg. Henrik er en af dansk erhvervslivs grand old men, men han har i den grad stadig fingeren på pulsen og stærke holdninger til, hvordan man skal drive en virksomhed i 2020.

Vi får også Julie Daugaard fra Dentsu Aegis på scenen. Hun rådgiver virksomheder ud fra bl.a. trends, forbrugerindsigter, markedsanalyser og kunderejser. Vi har tidligere holdt nogle vildt interessante events med Dentsu Aegis, så det kan man roligt have høje forventninger til, hvis man vil være klogere på de mest interessante markedstrends og nyeste forbrugertendenser. 

Sidst men ikke mindst byder vi velkommen til den svenske futurist og TED-taler Stefan Hyttfors, som blandt andet gør os klogere på disruptive teknologier og det moderne lederskab. Stefan har vundet prisen som Sveriges bedste oplægsholder to gange, og jeg har selv haft fornøjelsen af at opleve ham på scenen – det var helt vildt inspirerende, så ham har jeg virkelig høje forventninger til.

Se vores key notes

Stefan har vundet prisen som Sveriges bedste oplægsholder to gange, og jeg har selv haft fornøjelsen af at opleve ham på scenen – det var helt vildt inspirerende, så ham har jeg virkelig høje forventninger til.

Interessante cases

Jeg vil også godt garantere, at det bliver godt, når Rasmus Schmiegelow fra Goodiebox indtager scenen for at fortælle, hvordan virksomheden i 2020 vil fordoble antallet af både ansatte og medlemmer. Det er en super interessant case, især fordi Rasmus har lovet at dykke ned i de ting, som giver ham søvnløse nætter og svedige hænder – såsom at brænde 5-6 mio. af måneden, mens man jagter 250 mio. i ny kapital.

Læs vores store artikel om Goodiebox

Det er en super interessant case, især fordi Rasmus har lovet at dykke ned i de ting, som giver ham søvnløse nætter og svedige hænder – såsom at brænde 5-6 mio. af måneden, mens man jagter 250 mio. i ny kapital.

Det bliver også virkelig interessant at høre fra Morten Brændgaard, som er uddannet elektriker, men e-handler i hjertet, om jeg så må sige. Han vil fortælle, hvordan han med lampemesteren.dk har skabt en succesfuld virksomhed md 45 kompetente medarbejdere, 3 butikker og 12 webshops i 8 lande.  

Jeg glæder mig også til at høre Leadfamly dykke ned i, hvordan og hvorfor netbutikker skal bruge gamification, Apsis fortælle om kundeorienterede marketingflows og de juridiske indspark fra Advokatfirmaet Poul Schmith.

Masser af netværk(tøj)

Talerne er selvfølgelig en stor del af konferencen, men vi lægger også meget vægt på at dyrke netværket. Derfor har vi flere åbne netværksmøder, hvor du kan diskutere alt mellem himmel og jord og blive klogere. Vi har også en masse dygtige samarbejdspartnere, der står klar til at dele deres viden og vise en masse værktøjer. Det er en ret effektiv måde at blive klogere på, fordi du på en enkelt dag kan møde så mange skarpe digitale hjerner og få præsenteret mange af de bedste e-handelsredskaber på markedet.

Bonusgrund: Vi topper topkarakteren

Det er fjerde gang, at vi holder konference i Århus, og jeg vil vove den påstand, at den er blevet bedre hvert år - sidste år fik gav de over 300 deltagere konferencen 3,4 i karakter på en 4-skala. Det bliver svært at slå, men vi går benhårdt efter det, og jeg tror på, at det lykkes.  

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik