FDIH's betalingsguide til netbutikker er opdateret med SCA

Betalingsguiden er blevet opdateret, så du nu også bliver klogere på SCA, som får stor betydning for e-handlen.

Betaling SCA  mobil pc og kort

Vi har givet vores betalingsguide ”Forstå betalinger” et sprogligt tjek, og så har vi tilføjet et afsnit om de kommende SCA-betalinger.

Den nye udgave af guiden understreger, at det er afgørende for netbutikkerne, at de nu kommer i gang med at blive klar til SCA-betalingerne.

De kommende mere sikre betalinger er en del af EU's regler, der gælder i alle medlemslande fra årsskiftet, hvor de skal mindske kortsvindlen og gøre kunderne mere trygge ved betalingerne.

”Hvis du som netbutik vil kunne modtage betalinger fra årsskiftet, så skal du være klar til at leve op til SCA-kravene. Tjek med din udbyder af betalingsløsning om du er klar, og hvad du skal gøre for at blive klar. Det skal ske nu, for hvis du skal foretage ændringer, så er en testperiode, der falder oven i Black Friday og julehandlen, næsten dømt til at gå galt.,” siger public affairschef Henrik Theil, FDIH.

Kommentarer

27. aug 2020 Pelle

Gælder SCA regler også B2B kreditkort abonnement? /Pelle TC

28. aug 2020 Henrik Theil/FDIH

@Pelle I udgangspunktet er firmakort også underlagt SCA-reglerne. Husk dog, at abonnementer er MIT - Merchant Initiated Transactions - hvor det er modtageren, der iværksætter betalingen. Så SCA verifikation sker kun ved tilmeldingen. De løbende abonnementsbetalinger vil blive foretaget som i dag - uden SMS koder osv

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik