Vil du date en kommende e-handelsstjerne?

cphbusiness tilbyder virksomheder at komme på speed-date med de skarpe studerende på e-handelsuddannelsen. Målet er at forvandle daten til et fast praktik-forhold.

Skriger du som mange andre e-handelsvirksomheder også på arbejdskraft?

Så er der godt nyt fra cphbusiness. Her er professionsbacheloruddannelsen E-handel den 8. november nemlig klar med et arrangement, hvor virksomhederne kan møde de 60 skarpe studerende, der er ved at uddanne sig til fremtidens e-handelsstjerner.

Arrangementet er en speed-dating workshop, hvor interesserede virksomheder og elever får mulighed for at se hinanden an i præ-bookede møder á 15 minutters varighed, siger Rie Ulrich, Praktik koordinator E-handel.

”Praktikken er en helt central del af uddannelsen, fordi det giver de studerende mulighed for at afprøve og finpudse deres evner i den virkelig verden ude hos virksomhederne. Derfor er det vigtigt, at de finder en praktikplads, og det forsøger vi at hjælpe med ved at afholde det her date-arrangement, hvor der forhåbentligt opstår sød musik mellem virksomhederne og de studerende.”

Vi fandt vores praktikant Daniel igennem Speed Dating - og vi er meget glade for ham. Så det kan bestemt anbefales med en praktikant derfra

Thomas Jensen, CMO Sinful

Konceptet er afprøvet på Århus Erhvervsakademi, hvor man har haft stor succes, forklarer Gitte Damgaard, lektor på Århus Erhvervsakademi. En af virksomhederne, der fandt "kærligheden" på en speed-date, er Sinful.

Vi fandt vores praktikant Daniel igennem Speed Dating - og vi er meget glade for ham. Så det kan bestemt anbefales med en praktikant derfra, siger Thomas Jensen, CMO i Sinful.

Hos FDIH roser adm. direktør Niels Ralund date-initiativet og opfordrer sjællandske netbutikker til at kigge forbi cphbusiness.

”Virksomhederne har også et ansvar for at være med til at udvikle den kommende generation af e-købmænd, og derfor håber jeg, at de vil åbne dørene for praktikanterne på e-handelsuddannelserne. Det her er i hvert fald en god og nem måde at møde de studerende på.”

Vil du med på praktik-date, så skriv til Rie Ulrich på rie@cphbusiness.dk

Kommentarer

3. okt 2019 Martin Funch

Hej med jer, Findes der en liste over alle webshops i Danmark? Mvh Martin

3. okt 2019 Simon

Hej Martin, det tror jeg ikke og det er i hvert fald ikke en liste vi har eller vedligeholder :) Man kan muligvis købe sig til et udtræk/en liste hos experian eller lignende. VH Simon Bjerremann /FDIH

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik