25.000 eller 100.000 til digital omstilling og online salg

Få hjælp til digital omstilling eller til at styrke din virksomheds online salg. Efterårets tilskudspulje er nu åben for ansøgninger om tilskud til privat rådgivning.

SMV:Digital er sat i verden for at hjælpe danske virksomheder med at realisere digitale ambitioner, herunder tilskud til rådgivning.

Efterårets tilskudspulje er nu åben for ansøgninger. Du kan ansøge om tilskud på enten 25.000 kr. eller 100.000 kr. til privat rådgivning. Tilskudspuljen på 25.000 kr. er åben indtil den 13. oktober 2019, eller indtil puljen er fordelt. Tilskudspuljen på 100.000 kr. er åben indtil den 10. november 2019, eller indtil puljen er fordelt.

Du kan søge om tilskud til rådgivning vedrørende digital omstilling af din virksomhed eller rådgivning til at styrke dit online salg via programmets tilskudsordning. Har du brug for sparring om dit projekt og din ansøgning, så kontakt dit regionale Erhvervshus

Programmet indeholder derudover en række tilbud i form af bl.a. sprint- og kompetenceforløb samt vejledning om regulering ved online salg. Du kan læse mere om disse tilbud samt søge om tilskud på SMV:Digital

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik