Skriv dine handelsbetingelser på nul komma dut

Trænger dine handelsbetingelser til en gennemskrivning, så du er sikker på, at du giver korrekte oplysninger om fortrydelsesret mv? Eller er du ny e-handler? Så er FDIH Værktøj til Handelsbetingelser måske noget for dig!

FDIH har i samarbejde med Synch Advokatpartnerselskab udarbejdet et værktøj, du kan bruge til at skrive dine handelsbetingelser, hvis du sælger varer og/eller digitalt indhold til forbrugere.

Med værktøjet tager det mellem 15 og 30 minutter at udarbejde handelsbetingelserne.

Du skal besvare en række spørgsmål. Bliver du forstyrret, kan du gemme arbejdet til, du har tid igen. Når du har besvaret spørgsmålene, genererer du betingelserne i en wordfil.

Har du brug for at tilføje andre særlige betingelser, kan du gøre det i wordfilen, inden du sætter teksten ind på din hjemmeside.

Bruger du værktøjet vil vi orientere dig direkte, hvis der sker lovændringer, der nødvendiggør ændringer af dine betingelser.

Vi har også lavet en vejledning, hvor vi giver råd til dine handelsbetingelser, og hvor det fremgår, hvad du også skal være opmærksom på, når du opfylder din oplysningspligt over for forbrugere.

Er du medlem af FDIH, og har du spørgsmål til dine handelsbetingelser, er du velkommen til at kontakte Tina Morell på tmn@fdih.dk.

Du kan også blive klogere på handelsbetingelser, permissions, cookies, persondatapolitik og meget andet, ved at deltage i kurset ”Lær af de andres fejl i Vejle den 30. oktober 2019 og i København den 4. november 2019.

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik