Nye episoder: Bliv klogere på GDPR med Datatilsynets podcast

Datatilsynet har nu lavet 10 episoder i deres podcast om GDPR, hvor du på kort tid kan blive meget klogere på forskellige spørgsmål om behandling af personoplysninger.

Datatilsynet offentliggør i øjeblikket med få dages mellemrum episoder om forskellige emner med relation til GDPR. I disse episoder fortæller medarbejdere fra Datatilsynet kort og på en juridisk, men trods alt meget forståelig måde om forskellige emner inden for GDPR.

”Jeg vil klart anbefale alle, der arbejder med persondata i mindre og mellemstore virksomheder at lytte til dem”, siger chefkonsulent i FDIH, Tina Morell, som fortsætter: ”Du bliver ikke 100 meter mester af at lytte til dem, men alligevel meget, meget klogere, for fokus er på virksomhederne og de spørgsmål, der optager dem”.

Indtil videre er der episoder om følgende emner:

  • Hvad er personoplysninger? (12 minutter)
  • Hvornår må du behandle personoplysninger? (16 minutter)
  • Samtykke – hvornår og hvordan? (15 minutter)
  • Hvordan laver man en god persondatapolitik? (8 minutter)
  • De registreredes rettigheder og virksomhedernes forpligtelser. (12 minutter)
  • Sletning – hvornår og hvordan? (12 minutter)
  • Brug af billeder. (11 minutter)
  • Databeskyttelse ved ansættelsesforhold. (12 minutter)
  • Optagelse af telefonsamtaler – hvad siger reglerne? (13 minutter)
  • Tredjelandsoverførsler - hvornår og hvad gælder? (10 min. )

Lyt og følg med i podcasten

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Esben Carbac Hansen
Salgsansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Anna Risbjerg Omann
Studentermedhjælper - medlemsservice
Andrea Skou Pojezny
Studentermedhjælper - event
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen