Bring skruer op for leveringsfleksibiliteten med Pakkenabo

Med det nye koncept Pakkenabo bliver det muligt for netbutikker at få leveret pakker hos en privatperson og lade kunderne afhente den på et senere tidspunkt.

Pakkeshops er et hit hos forbrugerne, men der kan være langt til nærmeste pakkeshop flere steder i landet, så hvorfor ikke lade private agere pakkeshop, så det bliver nemmere og mere fleksibelt at hente sin pakke for endnu flere kunder?

Det er tanken bag fragtvirksomheden Brings nye initiativ Pakkenabo.  

En Pakkenabo er helt enkelt en privatperson, der modtager pakker for sine naboer, som så kan komme forbi og hente deres pakke mellem kl. 16 og 20. Det kan bruges af alle som sender pakker med Bring i Danmark. Hvis kunden har en Pakkenabo som nærmeste udleveringssted, får de automatisk valget i check-out, skriver Bring. Pkkenaboen vil få et beløb pr. pakke.

Hvilke leveringsformer vælger forbrugerne på nettet

Bring samarbejder med den hollandske start-up Homerr om etablering af Pakkenaboer. I Holland er konceptet en stor succes og Homerr har allerede etableret et tilsvarende netværk med 3500 udleveringssteder.

Erfaringerne fra Holland vidner om, at Pakkenabo kan blive succes i Danmark, vurderer Niels Ralund, adm. direktør i FDIH.

”Vi ved, at fleksibilitet og bekvemmelighed spiller en stor rolle, når forbrugerne vælger leveringsform. Det er blandt andet derfor, at så mange vælger at få leveret til pakkeshops. Nu kommer der endnu en fleksibel mulighed, og det hilser vi velkommen.”

årsager til levering på nettet

Kommentarer

18. nov 2019 Anni Andersen

Jeg skriver angående jeg er blevet pakke nabo, og der var problemer med at modtage scanneren, så jeg har ikke fået set træningsvideoen. Jeg ved derfor ikke hvordan scanneren virker, så vil i sende en ny træningsvideo? Mvh.Anni

18. nov 2019 Søren / FDIH

Hej Anni, Du skal have fat i Bring. Vi har ikke noget at gøre med det praktiske - vi har bare omtalt konceptet. God fornøjelse med den nye stilling som PakkeNabo:=) Mvh. Søren / FDIH

2. dec 2019 Johannes

Hej Jeg har netop modtaget besked om at min pakke er afleveret hos nærmeste pakkenabo, hvor jeg kan afhente. Jeg har på intet tidspunkt valgt dette, eller givet tilsagn om at det er ok, der var åbenbart bare ikke plads i den boks jeg havde valgt. Har i kigget på hvorvidt det er 1. Lovligt og 2. Moralsk forsvarligt at aflevere folks pakker ved en privatperson i nærområdet. For det første kan der være alle mulige grunde til at jeg måske ikke synes det er fedt at mine naboer ved hvilke leverandører jeg får pakker fra. For det andet er det vel også ganske muligt at man steder vil opleve at pakken er leveret ved en nabo man af en aller anden grund ikke har lyst til at skulle besøge, eller omvendt have besøg af. I den konkrete sag her er det dog heldigvis ikke tilfældet. Dog er jeg berørt af at den valgte pakkenabo udelukkende har åbent 16-20, man til fre. Det passer utroligt dårligt med mine arbejdstider og er noget langt fra min valgte pakkeboks der har åbent 7-22 alle dage. Mvh. Johannes

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik