Singles Day: Hvordan gik det de danske netbutikker?

Hver tredje netbutik afholdt Singles Day, og hver tiende sprængte forventningerne til salget.

”I 2018 var det for alvor en kæmpe succes, da flere danskere havde fået kendskab til Singles Day. Så forventningerne var også store, da vi her i 2019 afholdt Singles Day. Dagen levede til fulde op til vores forventninger - med en fordobling af omsætningen fra 2018 og en firdobling fra 2017,” siger Lars Bachmann fra cykelpartner.dk om den netop overståede Singles Day, som netbutikken deltog i for tredje år i træk.

Selv om dagen er forholdsvis ny i Danmark, var Cykelpartner langt fra den eneste netbutik, der benyttede den store udsalgsdag til at lange flere varer over disken. 30 % af netbutikkerne kørte med særlige tilbud på dagen – 14 % var med for første gang.

”Singles Day når stadig ikke Black Friday til sokkeholderne her i Danmark, men det er godt på vej til at blive endnu en stor salgsdag,” forklarer Simon Bjerremann, analysechef i FDIH, og henviser til, at kendskabet til Singles Day er blevet fordoblet i forhold til sidste år.

”Det smitter selvfølgelig af på de netbutikker, der markerer dagen, og så bliver det selvforstærkende, så næste år kan meget vel blive endnu større.”

Det forventer de også hos Cykelpartner, forklarer Lars Bachmann.

”Vi afholder helt sikkert også Singles Day næste år, hvor vi igen i spår en stor stigning i interesse og omsætning.”

Hvordan gik jeres salg Singles Day?

Hvordan gik det Singles Day i Danmark

Endnu en udsalgsdag

At vi er på vej mod at få endnu en etableret salgsdag, hvor kunderne forventer ekstra gode tilbud, deler vandene hos netbutikkerne, hvor en del er trætte af de mange udsalgsdage. Den holdning kan FDIH’s direktør, Niels Ralund, sagtens forstå.

”Omvendt må vi også bare sige, at i en globaliseret verden er det svært at ignorere de her salgsdage, og derfor skal man - uanset om man går med på dagen eller ej - gøre sig nogle overvejelser om, hvad man kan få ud af det.”

Den holdning deler Lars Bachmann.

”Vi har den holdning, at når der kommer en ny mærkedag eller andet, så skal vi prøve det af for at se, om det kan give noget. Det er også tilfældet med Singles Day, som til fulde har levet op til vores forventninger.”

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik