PostNord og SwipBox sætter tusindvis af Nærbokse op

PostNord og SwipBox nu turbo på opbygningen af Danmarks nye pakkeinfrastruktur kaldet Nærboks. På 6 måneder vil der blive sat 2.000 pakkebokse op i hele landet. Her kan danskerne nemt hente pakker døgnet rundt, tæt på hvor de bor.

FDIH’s seneste analyse viser, at forbrugerne foretrækker pakkeshops og pakkeautomater, når de skal have deres leveret de mange pakker, de bestiller på nettet. Derfor er det yderst positivt, at PostNord og SwipBox nu træder speederen i bund og sætter 2000 nye Nærbokse op i Danmark, mener Niels Ralund, adm. Direktør i FDIH.

”Det er helt rigtigt set af PostNord og SwipBox, og derfor støtter vi selvfølgelig også initiativet.”

 

De første Nærbokse blev sat op i Sønderborg og Kolding, og har altså givet PostNord og Swipox mod på mere.

”Testperioden i de to kommuner er gået utrolig godt, og vi har lært en masse. Vi er derfor nu helt klar til at rulle netværket ud til glæde for alle danskere, som, vi håber, vil tage lige så godt imod det, som borgerne i Kolding og Sønderborg har gjort,” siger Allan Kaczmarek, administrerende direktør i SwipBox.  

Nærboks er et åbent pakkenetværk, og ambitionen er, at alle danskerne skal kunne hente sine pakker i en Nærboks, uanset hvilken pakkeleverandør der leverer pakken. Udover PostNord udleverer DHL også pakker i Nærboksene, og flere aktører er på vej. Det glæder FDIH-direktør Niels Ralund.

”Samarbejde er vejen frem, så jeg er meget glad for, at Swipbox og PostNord åbner for andre leverandører.”

Flere på vej

Opsætningen af de 2000 Nærbokse er bare begyndelsen, og målet er at gøre netværket tættere og tættere, til op mod 10.000 Nærbokse er på plads rundt om i hele Danmark.  

Nærboks stilles op af selskabet Nordic Infrastructure, der ejes af SwipBox og PostNord i fællesskab.  

Resten af 2019 vil Nærboks konceptet blive udrullet i primært Storkøbenhavn og Århus. Mens bl.a. byer som Aalborg, Randers, Viborg, Vejle, Kolding, Hedensted, Skive, Esbjerg og Herning kan se frem til at få Nærbokse opstillet i starten af 2020.

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik